Friday, April 8, 2011

Tänane maraton: Fahle Caffe - Museum Lounge - Cafe More - Viimsi Reval Cafe

Vot täna sai ikka läbitud tõsine maraton. Kui muidu trennis võtab mul maratoni jooksmine sõltuvalt ilmast, rajast ja enesetundest aega 3.40 - 4.10, siis tööalane maraton kestis täna hommikust kuni kella 7-ni õhtul ja viis kõigi muude kohtumiste hulgas nelja suurepärasesse kohvikusse. Tõsine maraton; tuleb öelda, et väsimus (eriti vaimne) on palju suurem kui peale oma tempos joostud 42,195 km-st pärismaratoni :)

Kui muidu olin viimastel nädalatel sattunud söögikohtadesse, kus väga palju variante ei olnud, mis minu toitumiskavaga kokku läheksid, siis täna oli seis vastupidine - kui oli kõht tühi, leidsin ka enda menüüle midagi sobivat.

Aga kõigest järjekorras.

Fahle Caffe on üks minu lemmikkohti Tallinnas nii lõunatamiseks kui lihtsalt tööalasteks kohtumisteks (koos siis tee- või mõne muu joogi joomisega). Tänane valik Fahles oli pasta köögiviljade ja krevettidega. Kuna söögid on väiksed (ikkagi restoranitoit ju!), siis sobis see ideaalselt. Menüüs oli terve rida sobivaid häid sööke - nagu lõhe, peedisupp jne. Hea kiire teenindus, tore koht, järgmine nädal kindlasti jälle :)

Museum Lounge. Kuna kõht tühi ei olnud, siis midagi süüa ei tellinud. Aga muidu on Museumis väga head salatid - need ei ole küll väga odavad, aga kellel võimalik, siis - maitseelamus on küll suurepärane. Oleme sealt isegi enda kodusesse menüüsse ühe salati võtnud :)

Cafe More. Uus kohvik Viru Keskuse 4. korrusel. Ootused olid suured. Tegelikkus vähemalt täna õhtul kella 5-st 6-ni paljude klientide puhul vastupidine. Tellitud sooja jooki sai oodatud 20 minutit, siis küsima minnes selgus, et ups! tellimuse tsekk oli kuhugi laua alla lennanud. Vabandati. Ja juba 10 minuti pärast oligi tellitu käes. Kaaslane, kes oli seal kohvikus juba enne mind kohal, oli sarnaseid asju ka teiste klientide puhul tähele pannud. Söökide valik tundus korralik, aga ka siin ei olnud tõesti aega süüa.

Viimane peatuspaik - Viimsi Reval Cafe. Kohvik oma tuntud headuses. Reval Cafe`dest oleme varem päris põhjaliku loo kirjutanud: http://geatoomemagi.blogspot.com/2010/10/reval-cafe-meie-lemmikkohvik-tallinnas.html ; tänase kohta jääb üle ainult lisada, et söögiks sobis kõrvitsarisotto kanaga. Oli supermaitsev söök. Kuna söök oli päris suur, võtsime selle kahe peale - seega kõht täis 2.40-ga.

Pean siinkohal oma eilseid sõnu natuke tagasi võtma, et väljas süües ei leia eriti enda toitumiskavale sobivaid sööke. Leiab küll, kui hästi otsida :)

No comments: