Wednesday, May 11, 2011

IIZI Skate

Nüüd hakkab lõpuks ka endale tunduma, et vorm paraneb. Millest seda järeldada ? Täna oli 11-tunnine tööpäev, sisaldades endas lisaks laua taga tööle 340 km autos (sellest 300 km roolis) ja 2 väga olulist kliendikohtumist kaugel Tallinnast. Veel pool aastat tagasi poleks ma mõelnudki selle peale, et sellise tööpäeva lõpetuseks jooksma minna, aga täna ei tulnud pähe vastupidist mõtet:)

Seega siis 10 km jooksurajal. Oli minu kohta harjumatu jooks. Kui tavaliselt on nii, et kui alguses on raske, siis üldjuhul jääbki lõpuni raskeks, siis täna oli nii, et alguses oli raske, aga siis hakkas minema järjest kergemaks ja viimases kilomeetrid läksid väga kergelt. Selle tunnistuseks on ka mõõdetud pulsid trenni lõpus.

Aga nüüd tagasi loo pealkirja juurde. Rulluisutamise võistlushooaeg on algamas! Nagu plaanis on juba mõnda aega tagasi olnud, siis võtan ka mõnest rulluisuvõistlusest osa. Uisutada on mulle koguaeg meeldinud ja hea võimalus võistelda on ka juba lähiajal tulemas. Nimelt on algamas EMT Rullituur ja esimene etapp toimub 22. mail Pirital Lillepi pargis. Lühemate distantside  (20 km) nimetuseks on sel aastal IIZI Skate. Kõlab ju hästi ?

Tallinna Rulluisumaratoni start 2010
                                                                          
10 km; 66 min; 132-114-108

6 comments:

Kristjan said...

Kusjuures mul on päris tihti jooksutreeningutel nii, et algus on selline tuim ja samm on raske. Samas peaaegu alati umbes peale pooletunnist jooksu läheb olemine värskemaks ning jooksmine muutub täielikuks naudinguks.

Anonymous said...

kõlab tõesti hästi ja kindlasti läheb see aasta võitlustel veel paremini [:

Andres said...

Ma olin ka varem mitmeid kordi kuulnud, et see nii on paljudel; lõpuks jõudsin ise ka sama tundeni:)

Ilmselt käib see sellega koos, et peab vähemalt rahuldav vorm olema, muidu vist ei ole võimalik, et raskest kergesse tagasi saaks.

Andres said...

Aitäh, Triinu:)

Merisol said...

selline tobe küsimus, et mis suuruste rullikatega tavaliselt sõitlusel osalejad sõidavad? Ma mõtled siis rataste suuruseid, kas enamusel 100 või 90 ratta suurus?

Andres said...

Sportlastel üldiselt 110, harrastajatel 100. Samas on Tartu Rullimaratonil ka esisajasse sõidetud 84-stega!