Friday, August 26, 2011

Mida oodata homselt Ümber Ülemiste järve jooksult?

Eelkõige muidugi ilusa ilmaga (see tuleb kindlasti!) toimuvat hästi korraldatud jooksuvõistlust.

Isiklikus plaanis on selle sügise kava selline:
- iga nädal 2-3 jooksutrenni ja nädala lõpetab kiirem jooks, s.t. jooksuvõistlus;
- jooksuvõistlused saavad olema erinevate pikkustega, aga keskmiselt 10 km ringis;
- plaanis on joosta oma tempos ja nö. võistelda iseendaga, aga rahul olen siis kui kilomeetri
  läbimise aeg paraneks jooks-jooksult. Muidugi peab arvestama seejuures nii raja profiili kui
  ilmastikutingimusi.

Eelkõige on soov saada sügise jooksul kätte hea jooksufiiling, et edaspidi enam ei peaks kirjutama stiilis ... kui lahe oli ka seekordne Tartu Rullimaraton ... vaid saaks ka mingeid jooksuvõistlusi samas kontekstis välja tooma hakata. Et oleks motivatsioon novembris uuele jooksuhooajale vastu minna.

Aga ikkagi homme ja Ülemistel? Viimased paar päeva (eile ja täna) on olnud natuke haiglane tunne ja jooksma pole üldse kutsunud. Natuke kehv ja väsinud olemine - ei tea, millest see tingitud on - ühtegi loogilist selgitust siin küll ei ole. Aga kuna mul on varasemast ka olemas kogemus näiteks suusatamise võistlusel osalemisest palavikuga 38,3, siis ei ole praegune tervislik seisund ka eriliseks takistuseks homsele vastu vaadates. Plaan on hakata stardist liikuma oma tavalises trennitempos ja kui tunne läheb paremaks, siis tempot tõsta ja vastupidi.

Mis on veel huvitavat ? Seda, et oma (suure) spordihuviga olen vist nüüd lõpuks kõik lähikondlased lõplikult ära tüütanud ja see nädal hakkasid kõik juba nädala keskel ise rääkima, mida nad laupäeval teevad - millegipärast keegi Ülemiste järve oma plaanides ei maininud:)


No comments: