Sunday, August 21, 2011

Sport aitab kõigi probleemide puhul

Lõppev nädal ei ole olnud just liiga hea. Mõned päevad olid isegi selle aasta ühed kehvemad üldse.

Kui tavaliselt olen peale liiga rasket nädalat veetnud nädalavahetuse veini, kokteilide ja Marlboro sigarettidega ja peale seda end järgmisel esmaspäeval ka mitte just kõige värskemalt tundnud, siis nüüd sai tehtud oluliselt teisiti. Tõsi, soojenduseks oli küll reedel tavapärane kolmik (eespool toodud asjad), aga see oli väga lühike soojendus ja selleks ta jäigi - ei teki enam mingit tunnet alkoholi, veel vähem Marlboroga. Kahjuks on nii, et kui midagi väga kehvasti läheb, tulevad (küll aina lühiajalisemalt, aga ikkagi) vanad harjumused tagasi. Seekord siis ühel õhtul mõneks tunniks. Samas ka mingis mõttes hea - näed jälle ära, et ilma nendeta on tunduvalt parem enesetunne ja ei ole millestki erilisest ilma jäänud:)

Aga edaspidi järgisin ka blogi pealkirjas toodud lauset RUN FORREST RUN! Nüüd olengi muudkui mööda metsa ringi tuisanud - õhtul ja hommikul. Rahulikult, vahepeal natuke kiireimini. Ideaalsed jooksuilmad on olnud, eriti eile õhtul, kui jooksin väga kerged 15 km. Uueks töö- ja spordinädalaks igati valmis.

Eriti tänan eelmise postituse kommenteerijaid - oli palju abi.

Järgmise nädala lõpus on plaanis üle 4 kuu jälle jooksuvõistlusel osaleda.

Iga aasta vaieldamatult parim hetk:)

2 comments:

Anonymous said...

Suitsetamine tekitab stressi, tervisehädasid ja nii edasi. Kui on vaja aega maha võtta, on tõesti hea mõte minna jooksma. Tuleb hea tuju ja mõnusad mõtted. ;)

Andres said...

...või rulluisutama. Oleks võinud minna Kalevipoja maratonile, kui see ainult nii kaugel ei oleks:)