Monday, June 10, 2013

No ei saa uisutama ..

Rulluisutajate jaoks on arvatavasti üks populaarsemaid lehti internetis ilmateade. Kui eile hommikul ilmateadet vaatasin, ei lubanud nendes kohtades, kus rullitada plaanisin, vihma ei eilseks ega tänaseks. Aga kuidas siis läksid eilseks ja tänaseks planeeritud rullitrennid?

Eilseks rullitrenniks sõitsin Viimsist Rocca al Maresse - sõit algas ilusa päikesepaistega ja lõppes kerges vihmasajus ning autost väljudes oli selge, et mingit sõitu ei tule - asfalt märg. Õnneks jõudsin kohale varem ja sain teha kiire kõne Treenerile, et täna trenni ei toimu, kuna asfalt on märg. Kahju küll, aga sama teed koju tagasi.

Täna olid lootused taas kõrgel. Hommikul alustasin tööpäeva uues kontoris, parkisin auto ühe Sotshi Olümpiale sõitva suusataja auto kõrvale (mäletate ju kus kandis see uus kontor asub) ja plaanisin kohe, et õige aeg on kontoris lõpetada kella 4 paiku, sõita enne õhtust tipptundi kohe koju ja sealt edasi Lillepi parki. Terve päev oli linnas paistnud päike, aga just natuke enne kella 5 läks Pirital taevas tumedaks ja ja 5.20 sadas juba korralikult ning jätkus seda sadu pikalt.

Sellised "uisutrennid" siis viimastel päevadel. Aga selle eest olen viimase kahe õhtu jooksul selgeks saamas, millised Viimsi Comarketis müüdavatest nisuõlledest sobivad kõige rohkem kokku minu maitsega :)

Homne ilmateade näitab igatahes jälle päikest ..

Minu lemmik "valge õlu"

No comments: