Wednesday, June 12, 2013

Selle aasta huvitavaim trenn!

Täna siis lõpuks õnnestus kõik plaanide kohaselt :) Äratus oli juba kell 6:45 ning peale hommikusööki hakkasin Rocca al Mare poole sõitma. Jõudsin kohale 8:30 ning enne Treeneri saabumist tiirutasin ise 30 minutit ringi harjutades peamiselt väliskandil sõitu nii sirgel maal kui mäest alla.

Kell 9:00 alustasime trenniga. Trenn algas Rocca al Mare Hawaii Expressi kaupluse juurest ning kulges mööda Kakumäe ringi ning trenni lõpuks jälle Hawaii juurde tagasi. Uisutrenn koosnes erinevate harjutuste tegemisest, teooriast ja praktikast - Treener näitas ette, mina tegin järgi (osad harjutused said ka filmitud ning sealt oli eriti hea ja selge ülevaade, millised liigutused õnnestuvad õigesti ja millised mitte).

Minu jaoks oli kõige uuenduslikum harjutus, mille käigus õppisin sõitma nii, et rulluisud asfaldilt üles ei tõuse, s.t. rullid on koguaeg kontaktis maaga. Selgeks sai ka see, et õpilase puusad on liiga "kinni" ja see takistab kiireid keharaskuste üleviimisi ühelt küljelt teisele. Oli juttu, kuidas puusi paari nädala jooksul rohkem "lahti" saada. Ja ma usun, et saab ka!

Hommikul kella 8-10 paiku on ka selle poolest super sõita, et rajal ei ole ühtegi sõitjat. Umbes 4 jalgratturit Kakumäel küll kokku nägin. Rajad olid küll tühjad, aga üks auto oskas ikka nii ette sõita, et tuli kerge kokkupõrge ära teha. Aga sellega tuleb rullitamisel arvestada - ekstreemspordiala ikkagi ju!

Homne treeningrada

2 comments:

Heiki said...

Mis harjutustega siis puusad lahti saab? :)

Andres said...

Katsetan ise ära ja siis ütlen, kuidas toimis. Muudele harjutustele lisaks on ka üks abivahend - vaatame, kuidas mõjub. 3 nädala pärast peaks olema näha kas tulemusi või nende puudumist :)