Tuesday, August 20, 2013

5

Pilk kalendrisse kinnitab, et selle aasta rulluisutamise suursündmuseni Eestis - Tartu Rullimaratonini - jääb aega kõigest 5 päeva. 5 on seekord ka sümboolne number - tegemist on minu viienda stardiga Tartu Rullimaratonil. Aga nii vähese (s.t. olematu) harjutamise pealt nagu sel aastal pole küll varasemalt kunagi sellele üritusele läinud. Sellega seoses on ka ootused tulemuse osas erakordselt madalad, aga keegi peab ju ka seal tagumises otsas sõitma, ega siis võistlusi ju ainult kõige kiirematele korraldata :)

Nüüd on rullitamisega mõni aeg väikeste jalaprobleemide tõttu paus olnud. Aga täna oli küll viimane aeg uuesti rullid alla panna ja ennast Lillepi pargis ringitama seada. Sõitsin hästi aeglases tempos ühtlase kiirusega 21 km/tunnis. See oli küll kerge ja niiviisi 15 km veeredes saigi sellise hea rullidel veeremise tunde uuesti kätte.

Aga nagu öeldakse - "MARATON ON ELAMUS" - ja selle deviisi all need järelejäänud 4-5 päeva ja maratoni enda ka ära teeme! Aga ühes asjas olen ma võistlejaterivi teises pooles ilmselt ületamatu. Vähemalt sel aastal. Milline sõiduelement see täpsemalt on, sellest juba homses loos kui maratonini jääb juba ainult 4 päeva!


No comments: