Wednesday, August 14, 2013

Jooks vihmas

Eelmine postitus on saanud loogilise jätku. Sai ju räägitud pikalt ja laialt kui hea mugavusala on jooksmine - olgu ilma milline tahes, jooksma saab ikka minna.

Ja nii ongi olnud - eile oli kehv ilm, täna samuti - ja kuigi Tartu Rullimaraton läheneb suure hooga (täna lugesin ka stardiprotokollidest, et mingil x põhjusel ei olegi mind pandud viimasesse stardigruppi vaid on võimalus alustada eelviimasest ehk 4-dast grupis), siis nende ilmadega uisutada mitte kuidagi ei saa.

Nii tuligi siis täna sammud Pirita metsa poole seada ja jooksma minna. Vihmaga on joosta super! Eriti veel sellise ilmaga nagu täna - mõnusad 13 kraadi sooja, kerge vihm, ülivärske õhk metsas ... muudkui jookse ja jookse ... Ideaalne - igaks teiseks spordialaks kehvavõitu, aga jooksmiseks ideaalne! Ja eks peale Tartu Rullimaratoni tuleb mõnel sügisesel jooksuvõistlusel ka nö jalg valgeks saada - polegi sel aastal veel ühtegi jooksuvõistlust kirjas.

10 minuti pärast algab paduvihm

Huvitav, kas tänasest algas siis sügis? Minu jaoks on indikaatoriks see kui kontoris ei ole enam põhjust kliimaseadet sisse lülitada. Ja täna oli alates suve algusest esimene selline päev.

4 comments:

Liisu said...

Mulle jõudis ka esmaspäeval kohale, et sügis on käes, minu jaoks on selleks märgiks see, kui ma saan minna õue, on parajalt jahe, ja endale puu alt mõne õuna noppida.

Andres said...

Veel mõned aastad tagasi oli Tartu Rullimaraton selleks päevaks, millal üldjuhul ilusamad ilmad otsa lõppesid. Nüüd toimub Tartu Rullimaraton küll 2 nädalat hiljem, aga suvi lõppes ikkagi 10 augusti paiku

B said...

Ilmad on tõesti jahedaks läinud ning ma arvan, et palavusest võibki nüüd unistama jääda aga ega see viimaseks suveks ju ei jää.

Andres said...

Mul on tegelikult hea meel jahedate ilmade üle - saab vabalt tööd teha kontoris ilma, et tahaks väljas olla ja saab hästi sporti teha ilma, et liiga palav oleks. Kui vihmasajud ka veel ära lõppeks ja asfalt kuiv püsiks, oleks kõik suurepärane!