Monday, October 14, 2013

Murdepunkt vol 2

Eilsega said raskemad ja pikemad liigutamised Pirita metsas läbi ning järelejäänud 12 päeva läheb koormus järjest alla. Viimased 5 nädalat on tähendanud kokku 45 tundi enda liigutamist Pirita metsades - nii käies, keppidega kõndides kui joostes. Selline liikumine on tähendanud muidugi seda, et kehakaal kukub tohutu kiirusega - ja jooksu mõttes on see muidugi hea. 7% läheb 7 nädalaga vabalt ära ja võibolla natuke rohkemgi :)

Selline minu jaoks tugev ettevalmistusperiood on lõpuks samas ka natuke väsitama hakanud. Tänane tööpäev möödus hommikust peale haigutades - nädalavahetuse 6 tundi metsas olid oma jälje jätnud ning lõpuks jõudis korralik väsimus kohale. Huvitav on jälgida, kuidas enesetunne nüüd edasi järgmistel päevadel muutuma hakkab. Selline piiri peal käimine on ju ikka huvitav - ükskõik, millises eluvaldkonnas - kus paned enda poolt maksimaalse välja ja proovid teiselt poolt mitte üle pingutada. Vaatame, mis sellest kõigest lõpuks välja tuleb!

Aga nüüd tuleb varsti minna uut paari jooksutosse, pealampi ja Isostari joogipulbrit ostma.

3 oktoober :)    Foto autor: Gea

1 comment:

Andres said...

Ja see Viimsi keskuses asuv ilus ja raske jooksurada, millest 2 nädalat tagasi pikemalt kirjutasin - nüüd põlevad seal õhtuti kõik laternad ...

See on hea rada. Tegin eelmisel nädalal seal ühe 12 km-se jooksu ja saab öelda ainult kiidusõnu - ideaalne treeningrada - terve 1,9 km-ne ring tundus ühe ühtlase pingutusena, ilma kergete kohtadeta.