Thursday, December 19, 2013

Füsioterapeudi juures

Ega arsti juurde minek ei kuulu kindlasti minu lemmiktegevuste hulka. Eelmine kord kui käisin (aasta alguses) ja rääkisin mõnest väiksest probleemist jalgade-kätega, siis öeldi, et liiga vana oled, et üldse spordiga tegeleda - tee midagi muud ja ajapikku taanduvad kõik terviseprobleemid. See käik võttis pikemaks ajaks tahtmise ära arstide poole pöörduda. Ja muidugi sai terve aasta korralikult erinevate aladega tegeldud ning olen siiani elus ja tervise juures :)

Aga nüüd sai ikkagi lõpuks ennast kokku võetud ning Tondi tänavale sõidetud ja oma väiksed terviseprobleemid - mis küll otseselt ühegi spordialaga tegelemist ei sega - pikalt ja põhjalikult lahti räägitud. Tahaks ju ikkagi, et kõik oleks korras ning et mõni täna väga väiksena tunduv probleem ei avalduks kunagi tulevikus suuremana. Seekord läks paremini, kohe oluliselt paremini - enam spordi jaoks liiga vanaks ei tunnistatud ning ka need väiksed probleemid, millest rääkisin, said loogilised selgitused.

Õppisin tegema tervet hulka uusi harjutusi, mida nüüd hakkan tegema kuuel päeval nädalas ning päris pikalt sai arutletud, et milline vastupidavusala mulle kõige paremini sobiks. Valik oli suhteliselt loogiline ning sama tulemuseni nagu arst, olin ka ise varasemalt jõudnud. Teistest aladest oluliselt paremini sobivad 2 kestvusala. Teisi alasid võib ka muidugi harrastada, aga natuke väiksemas mahus ja rahulikumalt. Aga nende 2 alaga võib panna maksimumiga - tervis on ju muidu päris hea ja vanusel pole ka veel suurt viga midagi.

Järgmine seanss, mille käigus saan palju enda tervise osas targemaks, toimub juba jaanuari alguses.


2 comments:

Anonymous said...

Füsioterapeut ei ole tavaliselt arst.

Andres said...

Jah, tavaliselt ei ole.