Thursday, February 20, 2014

Võistlushooaeg läheneb

Igal aastal on millegipärast nii kujunenud, et kõige pimedamad kuud (november - jaanuar) veedan peamiselt Eestis ning enamus aega sellest möödub tööd tehes (vähemalt 6 päeva nädalas keskmiselt). Aga mida lähemale kevadele, seda rohkem kodu- ja tööseinte vahelt välja kisub. Kui eelmisel nädalal alustasime selleaastast reiside hooaega sõiduga Hiiumaale ja see nädal ootab ees Riia, siis samamoodi on vääramatult lähenemas kevadised-suvised-sügisesed võistlused ning eile paningi tööl seina peale selle aasta olulised kuupäevad. Kõige olulisemad neist on kahtlemata 24. august ja 28. september, aga olulised on teisedki. Kui muu elu vähegi võimaldab, plaanin kõigil alltoodud kuupäevadel stardis olla. Võibolla lisanduvad mõned kuupäevad veel, aga esialgu arvestan siis sellise kavaga:

24. mai                
14. juuni              
28. juuni              
20. juuli               
16-17. august      
31. august          
28. september   
04. oktoober

ja muidugi aasta tippsündmus: 24. august

6 comments:

Roosa Mehike said...

nimetused ka paluks taha :P

Andres said...

24 august Tartu Rulluisumaraton, 28 september Kullamaa Rattamaraton; ülejäänud ütlen nimeliselt natuke hiljem

Anonymous said...

Mõni nendest kuupäevadest jooksuvõistlust ka tähistab?

Andres said...

Võimalik, et tähistab, aga 100% kindel ei ole, sest sel aastal on minul rõhk peamiselt maastikurattasõidul ja rulluisutamisel.

Trennis jooksen kindlasti, sest olles pidevalt välisreisidel, siis on see vaat et ainuke ala, mida normaalselt harrastada saab kui kusagil suures linnas mitu päeva paigal peab olema

Anonymous said...

aga kuhu jäävad rogainid ???

Andres said...

Rogainid on võistkondlik sport. Ühte inimest tunnen, kellega koos võiksin neid ette võtta. Alguses ta oli ka nõus kui ettepaneku tegin, aga ta vist ei pannud täpselt tähele, et võistlused kestavad vähemalt 6 tundi ning kui natuke hiljem üle küsisin, et kuidas siis jääb nende 6-tunni võistlustega, sain vastuseks: "Kuus tundi? KUUS ???" mis tähendab muidugi seda, et kaaslast ei ole :)