Thursday, March 3, 2011

Jooksuvõistlused 2011

Võistlushooaeg hakkab lähenema, erinevatest spordiinfoportaalidest saab ka juba lugeda, millised jooksuvõistlused ja millal meid ees ootavad. Võistlusi on kalendris palju, suuremaid reklaamitakse suuremates portaalides, väiksematel on reklaami vähem ja seetõttu ka raskem üles leida.

Eelmise aasta kevadel olin ise seisus, kus ei olnud ammu ühelgi jooksul osalenud ja oli natuke raskusi valimisega - kuhu minna ja kuhu mitte.

Et iseenda jaoks selle aasta valikuid selgemaks teha ja ka teistele häid jookse soovitada, plaanin kirjutada siin märtsikuu jooksul võistlustest, kus olen ise varasemalt käinud ja kuhu soovitan sel aastal osalema minna. Nendest võistlustest, mis väga meeldinud ei ole, ei kirjuta :) Arvamused on ju subjektiivsed ja väga vabalt võib olla, et paljudele teistele meeldis.

Sel aastal ei tule küll soovitatavate jooksude nimekiri minu poolt liiga pikk, aga midagi saan kirja pandud küll. Ja loodan, et igal järgneval aastal hakkab see nimekiri pikenema, ka välisvõistluste osas.

Lisaks jooksule endale panen kirja ka selle, mida peale jooksu ümbruskonnas ette võtnud oleme. Sest kui Tallinnast kusagile kaugemale minna, tuleks ikka auto rõõmsaid inimesi täis saada ja et kohe peale võistlusi ei peaks ka linna tagasi sõitma :)

No comments: