Tuesday, April 5, 2011

Kui kiire ma olin kümneselt ?

Vaatasin hiljuti oma vanu medaleid ja vimpleid. Mõtlesin, kui kiirelt võiks joosta selle aasta jooksudel. Ja selle mõtlemise käigus leidsin vimpli, mille tagaküljele oli kirjutatud aeg: 27.50. Rabajooks; 6,3 km. 1985.a.

Esimene emotsioon, mis kohe spontaanselt tuli, oli: "mine p...e, kui kiire ma olin 10-selt !" Praegu tundub see tõesti uskumatu kiirusena, eriti arvestades, et enne seda ei olnud just liiga palju jooksutrenni teinud.

Hea on avastada, et oled kunagi midagi hästi teinud :)

 Veel suurem oli üllatus, kui lugesin kokku kõik Rabajooksu vimplid - 20. Uskumatult palju kordi ikka ühe jooksuvõistluse kohta. Järelikult peab olema väärt jooksuüritus.

PS. Rohkem infot Rabajooksu kohta: http://www.rabajooks.ee/?op=body&id=345
Ja Rabajooks on osalejatele TASUTA !

6 comments:

Riho said...

Sa oled ikka väga kõva spordimees olnud.
Peaks ise ka sel aastal vaikselt jooksule mõtlema hakkama, juhul kui
põlv vastu peab ja tervis lubab. Ning sügise paiku kasvõi ühe maratoni ära tegema. Välistatud on aga kõva pinnas e . asfalt :)

Andres said...

Üks maraton on Eestis ka maastikul, aga see kahjuks juba juunis: http://www.sportinfo.ee/sportevent/task/detail/id/1042/

Riho said...

Teine koht on tegelikult Kolgaküla käimismaraton, kus võid ka joosta kui jaksu ja tahet on

dr Holden said...

Ka sügisesel Haanja Jala100-l võtame maratoni vaheaja, aga võib ka 100 km maha joosta!

Andres said...

Panite nüüd mõlemad kirja need üritused, mille peale täna mõtlesin, kui Tallinn-Narva-Tallinn autoroolis olin. Hommikul vara ei tulnud kohe meelde kõik maastikul joostavad maratonid :)

Anonymous said...

Minu jaoks on jälle asfalt parim pinnas....kõik vigastused on seni tekkinud tänu metsas jooksmisele, kuna seal on ebatasase ja juurikaid täis pinnase tõttu palju raskem oma tehnikat kontrollida.

Ma ka ükskord kogusin kokku autasud ja vaatasin, et aastatel 90-96 on kogutud 34 poodiumikohta noortevõistlustelt, sealhulgas 2 eesti noortemeistritiitlit, aga seda mitte jooksus vaid siiski jalgrattaspordis.

Lauri.