Saturday, April 30, 2011

Maraton 2011/ 159. päev

Ideaalsed ilmastikuolud jooksmiseks - +8 kraadi, kerge tuul, päike, Pirita mets. Väga kerge jooks koos Treeningkaaslase G-ga enne homset Viljandi järve jooksu.

Lõpuks, tundub, hakkab ka riietusega 100% täppi minema - täna ei ajanud ei higistama ega olnud külm. Eks metsas ole riietust lihtsam ka sättida kui tuuliste lagendike peal või mere ääres joostes.

Veel neljapäeval oli Viljandis suvi; milline ilm
ootab jooksjaid ees homme ?
Täna siis 5 km - minu jaoks mõnus jalutuskäik õhtuses metsas, G jaoks millegipärast päris pingutav ettevõtmine; aga tal ei ole õnneks plaanis ka homses jooksus startida - saab veel vormi parandada oma esimesteks jooksuvõistlusteks sel aastal:)














Homseks võistluseks ettevalmistumisel andis oma suure panuse ka Itaalia restoran Rucola oma maitsvate pastadega - paneme oma head emotsioonid varsti ka kirja Gea blogisse
                                                                                                                         
Distants: 5 km; aeg 36.33; pulss 132 - 108 (1 min.) - 108 (2 min.) 

3 comments:

Anonymous said...

Homme tuleb tüüpiline viljandi jooksu ilm. Tuuline, kuid kuiv. Täna sai poes käidud ja muretsetud mind aastaid hästi teeninud võistlustossude Adidas Supernova Light 6 asemele uued Adidas F50 Runnerid.....mis saaksid mu põhilisteks asfaldil joostavate võistluste põhitossuks v.a maraton

L.V

Andres said...

Mul on see olnud tõeline Viljandi nädal - esmaspäeval olin seal, neljapäeval Viljandimaal ja homme jälle:) Tuulega on seal jah natuke raskem joosta - päris suur osa distantsist on tuultele avatud. Aga nagu ikka - mida paremas vormis oled, seda paremini rasked olud istuvad (võrreldes nendega, kes ei ole nii heas vormis).

Minu jaoks teeb tuul olukorda raskemaks, aga temperatuur on väga sobiv!

Anonymous said...

Tuul pole seal väga määrav tegur, kuna seal alati jahe ja tuuline. Oluline on vaid tuule suund. Tähtis oleks, et alguse 5km ja lõpu 1,5km oleksid allatuult. Järve teisel küljel põldude peal, kus tempo nagunii aeglasem kerge vastutuul eriti ei mõjuta.

L.V