Monday, April 11, 2011

NO DOPING TEAM

Vastavalt selle hooaja võistlusriietusele on minu nö. tiimiks NO DOPING TEAM. 

See tähendab minu jaoks seda, et olen harrastussportlane, kes ei tunne tippspordi ja seal toimuva nö. õhkõrnal jääl käimise vastu enam mitte mingit erilist huvi (lõpuks ometi peale mitmekümneaastast ülisuurt huvi suudeti sellele huvile ühe hooga kriips peale tõmmata eelmisel neljapäeval kell 15.30), ei tarbi mingeid geele, jõujooke ega muud sarnast vaid üritab endast maksimumi anda ainult puhta ja kvaliteetse toitumise pealt. 

Tulevad siis need tulemused sellised nagu nad tulevad - vähemalt saab kogeda head enesetunnet väga paljudel erinevatel spordiüritustel ja loodetavasti peagi ka kõigil mandritel. 

Seega, NO DOPING TEAM !
PS. Samas olen vägagi tolerantne ka kõigi teiste sportlaste suhtes, kes paremate saavutuste nimel tulemust parandavaid aineid tarbivad (niikaua kui see pole päris doping) !

2 comments:

Rünno Ruul said...

kumba värvi see särk siis on. Ühe pildi peal roosa, teise peal punane :D:P
oleks roosa, kannaks isegi!

Andres said...

Punane, ikka väga selgelt punane :) Ja see on kusjuures väga legendaarne särk. Särgi eelmine omanik on võitnud üliõpilaste universiaadi ja osalenud kergejõustiku EM-il ja MM-il, samuti olnud Eesti rekordi omanik omal alal.