Tuesday, May 10, 2011

Narva Energiajooks

See, et Narvas tuleb selle aasta augustis suur jooksuüritus, oli muidugi ammu teada. Kõik minu Ida-Virumaaga seotud tuttavad on juba ammu öelnud, et tõmba oma kalendrisse 13. augustile punase pliiatsiga ring ümber ja ole siis Narvas!

Kõik märgid näitavad, et tuleb vinge jooksuüritus. See, et 21,1 km distantsil selgitatakse ka Eesti meistrid poolmaratonis, ei ole ilmselt väga tähtis selle jooksu seisukohalt. Küll on aga oluline see, et jooksu korraldajad on samad, mis Eesti suurimal jooksuüritusel ja jooksu toetaja on Eesti Energia. Kas sellisel juhul saab tulla tagasihoidlik üritus ? Ei usu.

Muidugi, tallinlasena ei saa liiga suurt heameelt tunda, et samaks päevaks planeeritud Stamina poolt korraldatav poolmaraton sel aastal üldse ära jääb, aga mis teha. Eelmine aasta käisin seal 5 km jooksmas ja mulle meeldis see võistlus - lisaks superheale asukohale ka väga ladus korraldus. Kuna need olid eelmise aasta suvel minu ainukesed 5 jooksukilomeetrit, sai sellest ka väike lugu tehtud.

Ootan Narva Energiajooksu huviga - milline korraldus on, millisel rajal jooks tuleb; MILLISE AJA MA ISE POOLMARATONIS JOOKSEN ?

Kohtumiseni Narvas, 13. augustil !

Teel Narva poole, talvehommikul

3 comments:

Anonymous said...

Vägagi tõenäoline et osalen. Poolmaratoni rekord vajaks uuendamist. Parimad ajad olen jooksnud SEB sügisjooksul, aga nüüd on seal samal ajal magus maraton, ja mujal pole sobivaid siledaid poolmaratoni trasse rekordite jooksmiseks. Takistuseks võib saada vaid suvised kõrged õhutemperatuurid.

L.V

Anonymous said...

2:30
sellise aja jooksed.

Andres said...

Eks siis on näha 13. augustil:)