Monday, May 9, 2011

Tallinna Maratonile registreeritud!

Nii, aega võttis aga asja sai. Esimesele selle aasta jooksumaratonile on BestEnergy OÜ esindaja nimi kirja saanud! Kõige huvitavam registreerimise juures oli see koht, kus sai panna kirja oma eeldatava lõppaja. Selle suhtes tunti ka siit lähedalt huvi: "Mis aja sa siis panid?" Aga kuna kogemus on viimasel ajal selline, et mida rohkem asju välja ütled, seda vähem need täituvad, siis sai see aeg ühele paberile üles kirjutatud ja läks lauasahtlisse. Eks siis 11. septembri lõuna ajal näha ole:)

Huvitavam on muidugi see, mis hakkab toimuma peale 11. septembrit. Siis algab kauaoodatud puhkus - aasta aega jooksmist saab täis. Ettevalmistused puhkuse osas samuti juba käivad:)

Aga nüüd ongi kell juba jõudnud sinnamaani, et on paras aeg jooksutossud välja otsida ja jooksma minna. Ilm on siin igatahes väga ilus:)

7 comments:

Anonymous said...

Soovitus - kohe pärast maratoni peaks järgnema aktiivne puhkus, jooksupuhkus võiks sellele veel otsa minna. Täpsemalt küsi spetsialistidelt :)

Andres said...

Tänud hea nõuande eest! Plaani järgi on siis mul nii, et peale maratoni on nädal aega veel kerget liigutamist (aktiivset puhkust), sellele järgneb ca. kahe-kolme nädalane jooksuvaba periood (soovitavalt väljaspool Eestit) ja siis jälle uue hooga uuele ringile (maratonidele) vastu:)

Anonymous said...

Loodan, et maraton läheb hästi. Tulen kaasa elama. Aga kõige parem on muidugi see, mis pärast tuleb - kauaoodatud puhkus, kuhu ka mina kaasa tulen [:

Andres said...

:)Läheb ikka hästi - nagu kodurada ikkagi ju!

Tauno said...

Eks koduraja eelis ole tugev!
Huvitavat lugemist ja mõtteid leidub su blogis aga küllaldaselt.
Minagi esmamaratoonar 11/9, eks siis ole näha kes keda :P

Andres said...

Aitäh:)

Tauno said...

mis sa ikka tänad
oleks vaid tervist treeninguteks. Võitlen vaikselt vigastusega ja loen "kadedusega" jooksutrenni blogisid, need annavad jõudu ja indu ja ...