Thursday, September 8, 2011

Pühapäeval ootab ees Suur Jooks

Tõeliselt Suur Jooks. Kokku ca 17 000 osalejat (koos kõndijatega). Esmakordne kogemus nii suure osalejate arvuga spordiüritusel Eestis.

Minu Maraton peab veel oma aega natuke ootama - osalen 10 km jooksus. 2 nädalat enne starti ümberregistreerimine andis stardinumbriks 7808 - hea võimalus startida viimasest stardigrupist.

Eesmärgid? Ikka endast maksimumi andmine, muidu poleks mõtet starti minnagi. Seekord tunnen huvi ka netoaja vastu. Ja järgmiseks aastaks tuleks ka natuke parem stardikoht välja joosta.

Augusti keskpaigast alanud võistluste periood on sellise rutiini sisse kujundanud, et automaatselt mõtled juba ka järgmise ja ülejärgmise nädalalõpu võistluste peale. Järgmise nädala oma on paigas ja ära registreeritud - ülejärgmise nädala oma veel lahtine. Ja esmaspäeva hommikuti uue töönädala alguses on küll juba mitu nädalat olnud tunne, et vaimselt on toimunud tööst täielik väljapuhkamine nädalavahetuse võistlustega. Tuleb sama rada jätkata:)

Edukat jooksu ja endale püstitatud eesmärkide täitumist kõigile jooksjatele ja käijatele pühapäeval!

Kusagilt kuulsin, et järgmisel sügisel peaks ka Tartu linnas
suurem jooksuvõistlus tulema. 

2 comments:

Anonymous said...

Kas 6 kilo tuleb pühapäevaks ära?
Võiksid vahepeal kirjutada ka kuidas kaalu alandamine läheb. Esimese kuu töötavad ju kõik dieedid ja kaalujälgimised hästi. Aga kui juba paar aastat on töödanud, siis võib öelda, et on õige asi.

Andres said...

Esimene eesmärk on saavutatud 6 kilo näol.

See on õige, et kõik meetodid on eriti efektiivsed just alguses - siis tundub, et lähebki väga lihtsalt. Hiljem tuleb rohkem pingutama hakata.