Monday, October 3, 2011

Lätis toimub alati midagi

Oktoobri esimestel päevadel on tavaliselt olnud ilusad ilmad. Teataval põhjusel on see suhteliselt hästi meelde jäänud:) Nii ka seekord. Olime sel aastal septembri lõpus - oktoobri alguses Lätis.

Lätis käimisega on alati huvitav see, et võtad küll trenniasjad kaasa, aga trenni kunagi ei jõua, sest ... lihtsalt nii palju erinevaid tegevusi tuleb koguaeg iseenesest, et kui sinna otsa veel trenni ka teha, siis seda enam puhkuseks nimetada ei saaks.

Aga lühidalt kokku võttes oli eelmise nädala teisel poolel Lätis suviselt soe; Riia ja Valmiera vahel paikneva Cesise ümbruses toimus igal päeval korralik üritus; kõik söögid, mida pakuti, olid nii super-head, et tagasi jõudes kaalule parem astuda ei proovinud; kõik inimesed, kellega kokku puutusime, olid nii sõbralikud, et kohati hakkas tekkima isegi tunne, et kas me oleme ikka nii suurt sõbralikkust enda suhtes millegagi ära teeninud - ega Eestis naljalt sellise asjaga ju kokku ei puutu ... ...

Ja meie enda kogemus ütleb küll, et Lätis toimub alati midagi. Loomulikult ka spordisündmusi; aga eelkõige ikka kõikvõimalikke seltskondlikke ettevõtmisi!





No comments: