Saturday, November 5, 2011

43

Milline näeb Pirita Olümpiajooksu rada välja hilissügisel ? Tänases trennis oli fotograaf kaasas, kes niikaua kui mina seal ringi jooksin, tegi fotosid. Mõned nendest paljudest ilusatest piltidest on allpool näha:

Vaade Pirita jõele läbi hõreneva metsa

Jooksuraja kõrval on natuke raskemad rajad

Jooksurajale on üleöö ilmunud kilomeetritähised

... ja kaugemalt tuleb jooksja:)

5 comments:

Anonymous said...

Kadestan! Pärnus on hulga nirum ikka nende jooksuradadega. Õnneks midagi ikka leidub, aga vaheldust tahaks ju kaaaa.

Andres said...

Siitpoolt vaadates tundub jälle, et Pärnus (Kahe Silla Jooksu rada näiteks)ja Pärnu lähedal (Jõulumäel) on jälle head kohad jooksmiseks:)

Anonymous said...

Kahe Silla Jooksu rada on suvel mõnus, sest praegusel pimedal ajal ma sinna ei kipu eriti. Teisel pool on valgustatud, aga ikka see asfalt ja mulle hirmsasti meeldib metsas joosta. Jõulumäel ma pole kunagi jooksnud, ainult rullitanud, rullirajad on üsna mägised ja noh, olgem ausad, sõitmine võtab nii kaua aega, et pere kõrvalt ei raatsi seda raisata ja ei viitsi kah. Iseenesest on Jaansoni rajale minna mul ideaalne, astu vaid uksest välja, aga ju ma olen siis ikka eriline vingupunn :D Aga sinu jooksmistest on mõnus lugeda. Alustasin jooksmisega üleüldse alles selle aasta aprillis ja käisin ka Kahe Silla Jooksul. Poleks elus uskunud, et ma jooksma hakkan ja et see mulle niivõrd meeldima hakkab. Mina ja muusika ja mu mõtted, ah, ega siis seda rada tähele panegi alati :). Jaksu Sulle!

Andres said...

Jah, ma olen natuke halb nõuandja radade osas, kuna ise saan käia valdavalt jooksmas valgel ajal, siis ei oska tähele panna asju (valgustus), mis pimedas on kõige olulisem:) Jõudu Sulle ka, eriti alanud pimedal ja külmal ajal, kavandatud jooksude elluviimisel!

treppi said...

Tahaks isegi rohkem pilte sellest seeriast näha:)).