Sunday, November 20, 2011

vaikiv kangelane

Eelmise nädala keskel, viibides Saaremaal ja valmistudes järjekordseks jooksutrenniks, lugesin oma lemmikut - Priit Pulleristu blogi, kust sain teada, et Andrusest on ilmunud raamat.

Juba samal päeval läksin Kuressaares raamatupoodi vaatama, millega tegu on. Vaatasin, lugesin poes natuke ja otsustasin, et ei osta. Tundus natuke kallis. Kokkuhoidlik, nagu ma olen.

Läks natuke aega mööda ja reedel ostsin sealtsamast Kuressaarest raamatu ikkagi ära. Ilmselt tekkis natuke nostalgiline hetk ja tahe ajas tagasi vaadata - vaieldamatut väga ilusatele aegadele meie suusaelus.

Raamatut ostes ja peale vaadates tuli muidugi tahtmine kohe lugema hakata ja GOSpa lounge`s selle ette võtsingi. Kaaslaseks muidugi Saku Originaal - Saku kui kauaaegse suusatamise toetamise auks. A Le Coq`i või midagi muud tundunuks kuidagi kohatu osta. Lugesin, lugesin, lugesin ja lugesingi peaaegu järjest raamatu läbi. Vahepeal oli väike ujumispaus ja enne jalgpallimängu sai täitsa lõpuni ära loetud.

Emotsioonid ? Mulle meeldisid, väga meeldisid need ca. 4 tundi raamatulugemist Saku Originaali heas seltskonnas. See oli väga hea võimalus ajas tagasi minna ja meenutada "vanu häid aegu". Kõik võistlused, millest raamatus juttu oli - olin neid kas TV-st või Otepääl kohapeal näinud - meenusid konkreetsed päevad ja muud nende päevadega seotud tegevused.

Soovitan seda raamatut kõigile, kes on olnud ja on Andruse talendi tõelised austajad!

No comments: