Friday, December 30, 2011

Kuidas on Pirita metsas aasta lõpus joosta ?

Sopane. Kohati isegi väga sopane. Pimedas oleks isegi natuke ohtlik, arvestades, et sopane rada on ka kohati libe. Saab joosta nö. slaalomit - valides kuivemaid kohti.

Nagu eelnevast aru saada, toimus tänane jooks Pirita terviseradadel. Enne trenni ennustasime, palju seal rajal võiks veel jooksjaid olla (pakkusime vastavalt 1 ja 3). Tegelikkuses oli 2 (pluss üks kuulus poliitik jalutamas). Ja kui aus olla, siis ega see nüüd teab mis hea koht ka jooksmiseks praegu ei ole. Kui lähiajal peaks natuke külmetama, siis on muidugi teine asi.

Homme oleme samuti kusagil Pirita kandis jooksurajal, et koguda energiat õhtusteks suurteks pidustusteks - aasta 2012 tuleb ju vääriliselt vastu võtta!

Head 2011 aasta lõppu, rõõmsat aastavahetust ja edukat spordiaastat 2012 kõigile lugejaile!

8 comments:

Anonymous said...

tuleb oodata kevadet, siis pole enam nii sopane ja saab mõnuga jooksma hakata.:) Pirital on ju ilus loodus, mis peaks garanteerima ka mõnusa trenni tegemise :p Ilusat vana-aasata lõppu ja uue aasta algust!

Andres said...

Just. Aga nö. talvel tuleb ka kusagil joosta (:

Roosa Mehike said...

peaksid ka floridasse tulema, siin saab ilusti joosta, veidi palavgi :P

Andres said...

Kujutan elavalt ette, millised tingimused seal on (:

Siin on vastu panna +2, pidev vihm ja tormituul.

Aga eks me püüame ka uuel aastal omalt poolt üllatada erinevate jooksmise kohtade valikuga!

Heiki said...

Järve metsas oli täitsa normaalne rada täna.
Natukene märjem kui varasematel päevadel aga ei midagi hullu.

Andres said...

Pirital siis saab jah ikka korraliku krossijooksu ära teha. Tossudest ei saagi hästi aru, mis nende originaalvärv oli (:

ixs said...

Aga midagi on ka positiivset! Raske, pehme rada, see annab jalgadele jõudu ja seda kergem on hiljem heal rajal joosta. Oleks lumi maas siis jookses lumes ja oleks õnnelik.
Uuel aastal uue hooga edasi, head aasta lõppu.
TRAIN HARD!

Andres said...

Nagu ütles ka sügisesel jooksukonverentsil Tartu maratonijooksja Mart Einasto: Eesti kliima pakub väga häid vaheldurikkaid harjutamisvõimalusi. Ja nii ongi!