Tuesday, December 27, 2011

TOP 3 emotsioonid aastal 2011

Siis spordialased emotsioonid muidugi. Olen sellele mõelnud mitu päeva ja nüüd lõpuks on enda jaoks pilt selge.

1. Tartu Rullimaraton. Ideaalne ilm. Täielikult magamata öö vahetult enne starti. Ülimalt tagasihoidlik enesetunne enne starti - soojendusel oli ka 100 meetri läbimisega natuke raskusi - lihtsalt ei jõudnud tõsta ühte jalga teise ette ja kõik. Aga koos stardipauguga kadus ka mingi osa sellest väsimusest ja üritades sõita nii ökonoomselt kui võimalik, sain ka selle 42,2 km-ga hakkama. See oli väga suur eneseületus.


2. Kahe Silla Jooks Pärnus. Jällegi oli (jooksmiseks) ideaalilähedane ilm. Ettevalmistus oli korralik, jõudsin enda kohta täitsa korralikult joosta. Ka Gea tegi enda ühe õnnestunuma jooksu sel hooajal. Ja Pärnus on alati hea võistelda - pärast saab mõnes heas SPA-s käia ja häid söögikohti on ka piisavalt palju.


3. Kõrvemaa Kevadjooks. Oli väga positiivne kogemus sellest kevadest. Lumi ei tahtnud metsa alt kuidagi ära sulada ja nii oli trassi muudetud. Aga jooksu ajaks oli saabunud täielik suveilm :) See oli üks väheseid jooksuvõistlusi sel aastal, kus õnnestus joosta kilomeetreid täpselt oma plaani järgi. Igati positiivsed emotsioonid, nagu kevade esimestel võistlustel ikka on olnud.


Uuel aastal ootavad ees uued võistlused ja kui kõik läheb hästi, oleme stardis mitmel jooksul väljaspool Eestit, kus ei ole varem startinud. 

2 comments:

Anonymous said...

Pärnakad tervitavad ja ootavad tagasi! Minu elu esimene jooksuüritus ja üsna korralik tulemus, arvestades asjaolusid (54:26...)
tervitab Püsilugeja Pärnust :)
Hääd uut aastat kah!

Andres said...

Pärnus on head võistlused (lisaks 2 Silla üritustele ka Rullimaraton). Niiet igal juhul ka järgmisel aastal paar korda Pärnusse jooksma/rulluisutama!