Tuesday, March 13, 2012

Kummaline haigus

Teada on, et ma ei ole ju (peaaegu) kunagi haige. Viimased 2-3 haiguspäeva jäävad juba 3 aasta taha. Ja vahepeal juba nagu natuke igatsesin ka seda haige-olemise tunnet - et saaks ometi lõpuks paar päeva täitsa niisama olla. Ja mida ikka väga tahad, seda saad ka:)

Londoni 44 tundi liikumist 4 päeva jooksul + lennureisid ja võibolla veel midagi jätsid oma jälje Ja eelmise reede lõuna paiku võtsingi diivanil mugavalt sisse "haige inimese oleku". Plaan oli lihtne - ei tee niikaua absoluutselt mitte midagi, kuni olen täitsa terveks saanud. Perspektiiv tundus ülimalt positiivne - laskesuusatamise MM-i viimased päeva, Holmenkolleni MK-etapp ... mõned päeva vahet ja Falun ning Hantõ-Mansiisk. Ideaalis võiks ju ikkagi nädal aega pikali olla, kui haigus maha murrab.

Aga ei. Haigus kestis vaevalt 48 tundi ja pühapäeva hommikul oli jälle kõik korras. Sellist haigust ei olegi varem olnud - hakkab hirmsa hooga peale - nohu, nina kinni, kurk imelik, kehv enesetunne - ja läheb sama kiirelt ka mööda. Ühelt poolt kahju, teiselt poolt muidugi hea meel ka.

Saab trenni teha jälle.


No comments: