Monday, May 6, 2013

Varustuse täiendus

Kuna olen Andresest suurem poodleja, siis sellest tulenevalt on mul au täna jooksublogisse postitus teha.

Kevad on lõpuks ometi käes ja tubased tegevused on tahaplaanile jäänud. Tänane trenn toimus Saaremaa terviseradadel. Ilm oli soe ja päike paistis vahet pidamata. Kes mõnel väljasõidul on käinud, siis teab väga hästi seda situatsiooni, et alati ununeb midagi maha.

Andres unustas puhvi koju. Kuna ilma selleta metsas trenni tehes hakkama ei saa, siis läksime poodi uut ostma. 

Lisaks jäi veel silma nokamüts, mis on elementaarne osa korralikust spordivarustusest. Mulle meeldib see rõõmus türkiis-sinine värv. Viimasel paaril aastal on üldse spordiriietel ja -jalanõudel väga palju neoonvärve kasutatud. Meeldib!


Joogipudel oli ka aastaid näinud ja nüüd on õige aeg see välja vahetada. Ostsime Adidase pudeli. Pean ütlema, et see oli pudel, mille ma esimesena riiulist haarasin. Pudeli joogiava on väga mugav. Käib lihtsalt lahti ja kinni. Pudeli kaela ümber on käerihm. Ikka on nii, et kui toast välja astud, siis ei mahu kõik vajalikud asjad koraga kätte ära. Selle väikse detailiga on üks mure vähem.

Puhv (multifunktsionaalne rätt)- praktiline aksessuaar, mille pärast sammud spordipoe juurde seadsime. 

Pildistasin üles puhvi küljes oleva tooteinfo. Siin on siis näha, kuidas on võimalik seda lisaks kaelas kandmisele veel rakendada. 

3 comments:

Anonymous said...

Rõõm näha teid taas kirjutamas.
Mul on ka selline müts. Õigemini kaks tükki, must ja valge. Kuid olen neid vähe kandnud. Rohkem Nike'i Daybreak mütsi. Meie tuuliste ilmadega istub Nike'i müts kindlamini peas. 8) Laupäeval aga otsin veel ühe, seekord Mizuno jooksumütsi. See tundub hea, eilse kõva tuulega istus kindlalt peas ja usun, et näeb ka hea välja. Internetist on silma hakanud veel Saucony oranžid jooksumütsid. Saucony mütsi tahaks ka veel.
Priit

Gea said...

Rõõm on tõesti taas kirjutada ja eriti lahe kui see veel kellelegi head meelt teeb :)

Ilmselt ei saa jooksumütse kunagi liiga palju olla. Vastavalt ilmale saab kõige mugavama valida.

Oranž on väga lahe värv. Valge jälle suvel vist parem - kaitseb päikese eest paremini.

Andres said...

Uus varustus sai täna hommikul Kuressaares ka kohe järgi proovitud ja saab öelda, et nii hästi kui see ostetud müts, on mul varasemalt ainult üks Nike`i müts sobinud. Kõik ostud läksid asja ette ja rajal olles hakkasin mõtlema, et peaks sellest poest veel homme läbi astuma ..