Saturday, June 15, 2013

Kuressaare-Riia

Eile hommikul võtsime Kuressaarest suuna Riia poole. 338 km ootas ees. Millegipärast on viimasel ajal kujunenud nii, et ei saa Eestis üle nädala aja olla kui tuleb jälle ära sõita. Ja tuleb öelda, et need sõidud on aina rohkem meeldima hakanud. Kui nii edasi läheb, siis muutub välismaal olemise aeg varsti aasta lõikes juba pikemaks kui Eestis oldud aeg.

Tänane päev Riias on läinud huvitavalt. Kui alguses oli plaanis ka väike jooksutrenn teha, siis sellest plaanist olen loobunud - alles pool päeva on läbi ja peaaegu 10 km on oma jalgadel juba liigeldud mööda Riiat ning päeva teine pool toob sellele veel tublisti lisa. Ja see 15 km jala käimist annab minu jaoks kohe kindlasti trenni mõõdu välja.

Miks on Riias vanalinnas eriti hea olla võrreldes näiteks Tallinna vanalinnaga? Inimesi on vähem ja on vaiksem. Puuduvad ebameeldivad Soome joodikturistid. Hinnad on väga normaalsed. Ja mis veel oluline - lätlased käivad hästi riides ja näevad head välja.

Seega - huvitav päev täis liikumist Riias jätkub; homme ootab ees Riia-Pärnu-Tallinn ning juba järgmisel laupäeval taas Tallinn-Pärnu-Riia. Rõõmsat laupäeva jätku kõigile!

No comments: