Sunday, October 20, 2013

Pühapäev ilma pika otsata on nagu ...

Selleks nädalavahetuseks ei olnud tavapäraseks saanud pikka otsa planeeritud. Aga tuleb välja, et need pikad otsad on nii armsaks selle sügisega saanud, et ilma 4-tunnise liikumiseta Pirita metsas tundub nädalavahetus väga poolik.

Kuigi täna hommikul hakkasin kontoris suure hooga tööd tegema, siis mida aeg edasi läks, seda enam hakkas tunduma, et see ei ole õige viis pühapäeva veeta. Viimati olin nädalavahetusel kontoris septembri alguses ning tänagi oli juba kella 2 paiku selge, et tuleb minema minna :) Ilm oli ka liiga ilus ...

Pirital täna. Foto autor: Gea

Seega siis ikkagi sammud Pirita metsa poole ja 1,5 tundi jalutamist ootas ees. Jalutuskäikude eeliseks trenni ees on see, et seda saab teise inimesega koos teha. Kui trennid teen kõik 100% üksinda, siis on päris suureks vahelduseks kasvõi jalutuskäigu ajal kellegagi koos mööda metsa liikuda. Ja tänase käigu tegi huvitavamaks see, et käisime väljaspool tavalist jooksurada - sai näha enda jaoks uusi kohti.

Niiet kõige muu kasuliku hulgas, mida Haanja ürituseks valmistumine on kaasa toonud, on see ka ära lõpetanud töötegemise nädalavahetustel. Ja see on väga positiivne!

Pirita jõe ääres täna. Foto autor: Gea

Järgmine nädal tuleb kiire - 3,5 tööpäeva ja siis juba Haanja poole ...

No comments: