Monday, November 18, 2013

3,2,1.. Läks!

Ja hakkabki puhkus selleks korraks läbi saama. 3 nädalat on läinud kiirelt, homsest saab juba loendama hakata 3,2,1, ja reedel alustame koos eelmise blogiloo anonüümse kommentaatoriga Sparta Spordiklubis ettevalmistust järgmiseks kevadeks-suveks-sügiseks.

Võib öelda, et puhkus spordist on õnnestunud kokkuvõttes väga hästi - kuu aja tagusele terviseprobleemile, mille tõttu jäi Haanjas käimata, sain 1,5 nädalat tagasi lõplikult jaole ja nüüdseks on see loodetavasti lõplikult ajalugu ja tahe on väga suur hooajaks 2014 valmistuma hakata!

Minu (meie) ettevalmistus novembri lõpust märtsi keskpaigani näeb välja väga lihtne - nädala sees 2 korda Sparta Spordiklubis (sest töökoormuse tõttu jõuaksin metsa mitte varem kui kell 20.30 õhtuti ja sellistest trennidest suure tõenäosusega suurt midagi välja ei tule) ja nädalavahetusel 2 korda väljas. Selle kava kasuks räägib ka see, et kava on vaheldusrikas ja vähemalt osadeks liigutamisteks on tagatud ka kaaslased - tegelikult isegi 3-ks trenniks nädalas; nädalavahetuse pikale otsale on ilmselgelt lootusetu kedagi kaasa kutsuma hakata :)

Seega siis - 3,2,1, ...


PS. Minu eesmärgid hooajaks 2014 on kirjutatud kodus seina peale. Siin ma neid teatavatel põhjustel avaldada ei saa ..

No comments: