Thursday, February 17, 2011

Tund aega ja superenesetunne käes !

Kui talve alguses ei tahtnud enam väljas joosta - kolisime sisehalli, siis praeguste külmadega on kadunud ära isu üldse toast välja minna ja sisehalli on hakanud asendama trenazöör :) No ei ole tahtmist 20-kraadise külmaga peale pikka trenni ja dushi all käimist istuda jäätunud autosse ja hakata ootama, millal see ükskord soojaks läheb (kuigi soojeneb päris ruttu). Kui klientide juures ka päeval käimist ei oleks, ei läheks vist üldse enne kodunt välja kui lõpuks uuesti normaalne tamperatuur tagasi tuleb.

Täna ka siis trenn trenazööril. 20 minutit kergemas tempos soenduseks, seejärel minut natuke kiiremini - minut rahulikult 35 minutit ja lõpuks veel 5 minutit rahulikult. Päris hea kergete kiirendustega sõit - enesetunne hea, trenn mõjus hästi. Olengi vist jälle liiga kauaks oma lemmiktrennide (pikk trenn aeglase pulsiga) juurde jäänud; aeg-ajalt peab sellest rutiinist ka välja tulema.

Neljapäev on hea päev - ees ootavad reede (see tööpäev läheb alati nii kiirelt, et ei saa arugi kui juba läbi on), laupäev ja pühapäev. Võibki vast öelda, et neljapäeva õhtu on üks paremaid hetki nädalas - ees ootavad nädala parimad päevad !

No comments: