Saturday, March 26, 2011

Kuidas enda trenn võimalikult raskeks teha ?

Tänane ilus laupäev sai alguse kell 11, kui päeva alustuseks tegime jooksutrenni. Hommikul ärgates oli tunne juba väga hea ja oli tunda, et tänane trenn ei valmista mingil juhul mitte mingeid raskusi. See tunne oli õige :)

Jooksime koos trennikaaslase H-ga 10 km. Enne homme toimuvat natuke raskemat jooksu oli tänane trenn väga rahulik - pulss trenni lõpus oli 114, keskmine pulss võis jääda 105-110 kanti. Ma usun, et H võis ka trenniga rahule jääda !

Aga mis mõttes siis trenn ikkagi oli raske ? Katsetasin täna joosta nii, et trenni ajal ei joo vahepeal üldse. Kui üldjuhul joon iga 5 km järel, siis tänane trenn möödus joomata. Seda harjutust tegin sellepärast, et end paremini rahvajooksudeks ette valmistada - ega alati ju tea, kus ja kui palju juua saab.

Tuleb tunnistada, et peale 7-dat km-t oleks juba päris hea meelega vett joonud ja peale jooksu lõppu oli janu juba päris suur. Aga peale trenni poodi jõudes, oli küll hea spordijooki juua :)

Tänase trenni alguses juhtus aga Tallinna Spordihallis üks selline asi, mis pani mõtlema, kas sinna üldse enam väga tahaks minna. Aga sellest kirjutame juba õhtupoole ...

No comments: