Wednesday, March 2, 2011

Maraton 2011/ 100. päev

Tänasega sai täis täpselt 100 päeva ajast kui hakkasin uuesti tõsisemalt treenima. Enne seda oli ka muidugi paar aastat kergemalt harjutamist seljataga, nii et päris tühja koha pealt uuesti pihta ei hakanud.

Algusest peale on olnud plaan elada nö. sportlaseelu 1500 päeva - 2014 aasta lõpuni. Ehk siis saab tänasega öelda, et 1500 m stardisirge on läbitud. Siiani on kõik hästi - jalad on töökorras :) Väiksemaid probleeme on muidugi olnud, aga eks need käivad asja juurde.

Algne plaan oli teha tänane trenn vahelduseks ujulas, aga kohapeal selgus, et ujulasse ilma ujumismütsita ei saa. Kohapeal müüdavate ujumismütside valik ei olnud hea, nii et tuli järgmiste tegevustega jätkata. Hea on asja juures see, et ujula on kodule väga lähedal :)


Appi tuli jälle trenazöör. Kuna täna pidi olema kergema trenni päev, siis 60 minutit ja 25 km trenazööril. Väga hea enesetundega.

Märtsis loen ka kilomeetrid kokku kõigil aladel, millega selle kuu jooksul kokku puutun. Endal ka huvitav kuu lõpus vaadata, palju siis tuleb liikumist kokku.

Homsest algab järgmine 100 !

1 comment:

Anonymous said...

Palju õnne!