Saturday, March 5, 2011

Ööjooks 2011

Alustan siinkohal jooksuürituste tutvustamisega, millest ma sel aastal soovitan osa võtta ja kui vähegi võimalik, võtan loomulikult ise ka.

Tutvustust alustan Rakveres 10.06.2011 toimuva Ööjooksuga. Ööjooks esimesena sellepärast, et esimest korda toimuvat jooksu on korraldajad juba tänaseks nii palju turundanud, et vist peaaegu kõik aktiivsemad jooksuhuvilised teavad, et sel päeval Rakveres suur jooksuüritus toimub. Teine põhjus on see, et muljed Rakverest on ka veel värsked - olime seal eile pealelõunal.

Peab tunnistama, et niipea kui eelmisel aastal teada sain, et on toimumas natuke teistsugune jooksuüritus, hakkasin kohe mõtlema ka enda osalemise peale. Ja kuigi jooksen 20 päeva enne Ööjooksu maratoni, loodan 99%-lise tõenäosusega olla stardis ka Ööjooksul - siis hea võimalus joosta rahulikult omas tempos ja nautida üritust - ka selliseid võimalusi peab vahel enda jaoks looma:)

Eriti meeldib mulle see, et jooks toimub õhtul hilja - mida hilisem kellaaeg, seda kergem jooksusamm !

Olles eile Rakveres, sai ka selgelt aimu, et suur jooksuüritus on tulemas. Nagu hiljem selgus, jõime kohvi samas kohas peakorraldajatega (seda sain muidugi hiljem facebook`i piltidelt aru, aga kahtlus tekkis kohe, kui kahte meest Ööjooksu T-särkidega nägin), Põhjakeskuses on jooksu reklaamid üleval ..

Eriti meeldib mulle Ööjooksu puhul see, et on ka perspektiiv paika pandud aastaks 2012 - lisaks lühematele distantsidele toimub ka maraton. Ja kuna see aeg on jooksukalendri mõistes supersobiv, ei peagi järgmine kevad Riiga sõitma maratoni jooksma vaid saab seda teha siinsamas Rakveres ja veel õhtusel ajal !

Kohtume Rakveres 10.06.2011 ja Maratonil 2012.a.-l. !

PS. Ööjooksul on ka suurepärane kodulehekülg: http://www.eestimaraton.ee/ Operatiivse ülevaate toimuvast saab samuti facebook`i Eesti ööjooks 2011 ja Eesti Maraton 2012 lehelt: http://www.facebook.com/pages/Eesti-%C3%96%C3%B6jooks-2011-ja-Eesti-Maraton-2012/152972264727298


1 comment:

Anonymous said...

ikka tuleb sellistest üritustest osa võtta [: