Thursday, March 10, 2011

Rannametsa Luitejooks 17. aprillil 2011

Jätkan siinkohal jooksuvõistluste tutvustamisega, millest olen ise osa võtnud ja kuhu soovitan omalt poolt minna. Üks selle kevadhooaja esimesi jooksuvõistlusi on Rannametsa Luitejooks. Toimub see jooks Rannametsas, mis asub Pärnust paarkümmend kilomeetrit Riia poole.

Käisin Luitejooksul ka eelmisel kevadel ning tollased muljed on siin : http://geatoomemagi.blogspot.com/2010/05/rannametsa-luitejooks-2010.html

Eelmisel kevadel ei olnud jooksul väga palju osalejaid, aga see oli ilmselt peamiselt tingitud sellest, et jooks toimus samal päeval Tartu Jooksumaratoniga, kuid sellest hoolimata oli väga meeldejääv jooks.

Jooksu rada on raske. Eriti viimane kilomeeter, mis läheb pidevalt tõusvas joones. Seega sobib jooks minu meelest väga hästi jooksusõpradele, kes harjunud jooksma maastikul ja meeldib ning jõuavad ilusasti joosta tõususid. Vastasel juhul ilmselt see võistlus väsitab ikka väga ära. Vähemalt minuga juhtus aasta tagasi nii :)

Pärnus või Pärnu lähistel (jooksu)võistlustel käies on positiivne see, et Pärnus asub väga korralik veekeskus ja mis võiks olla veel parem kui peale rasket jooksuvõistlust paar tundi veekeskuses veeta. See peaks taastumisele igati positiivselt mõjuma.

Jooksu korraldus oli eelmisel aastal meeldejäävalt hea. Nii enne starti asjade korraldamine kui finishis toitlustus. Kõik keda tean, jäid väga rahule !

Rannametsa Luitejooksu kohta leiab rohkem infot kodulehelt: http://www.2silda.ee/?id=190 ja facebook`is: http://www.facebook.com/pages/P%C3%A4rnu-Kahe-Silla-klubi/131597053544191

1 comment:

ullarparnat said...

Endal ka plaan sinna minna.