Wednesday, March 9, 2011

Läbisin järjekordse maratoni ... autoroolis :)

Täna oli ilus päev, igas mõttes. Äratus oli juba 4.45 - ärgata oli kerge, sest eile õhtul sai varakult, kella 11 ajal, magama mindud. Kella 6 paiku algas sõit tänase esimese sihtpunkti - Võru - poole. Eriti meeldis mulle see, et juba kella 7 ajal hakkas päike paistma - ja nii jäi see kuni õhtuni :)

Kui Võrus töised tegemised tehtud, vaatasime üle, mida pakutakse väga heas spordipoes Silja Spordis. Tuli välja, et natuke vara veel jooksuasju vaadata, aga kuu lõpu poole peaks valik olema juba suurem. Saab siis uuesti vaatama minna.

Tööpäev hakkab lõppema, 13 tundi on
märkamatult möödunud
Kella 10 ajal oli Võrus juba väga ilus ilm - paar kraadi sooja, päike paistis väga soojalt, kerge soe tuul ... Selle aasta esimene tunne, et kevad on saabunud :)

Võrust jätkus teekond Antslasse, seal õnnestus teha ka paarikümneminutiline jalutuskäik vahelduseks roolis olemisele. Antslast edasi Tartusse, kus viibisime tööpäeva lõpuni. Tööpäevaga võib väga rahule jääda. Peale viimast kliendikohtumist oli hea võimalus ka tänane esimene korralikum söömine teha - selles osas ei saa küll tänase päevaga rahule jääda.

Kokkuvõttes siis väga hea, 15-tunnine tööpäev, palju päikest, 603 km autoroolis ... ja juba homme ees ootamas korralik jooksutrenn !



No comments: