Tuesday, September 27, 2011

Hooaeg 2012. Muutused, vol.1

Kui kõik ei lähe päris nii, nagu soovitud, on aeg muutusi ette võtma hakata. Ja nagu teada, õpivad pikema taibuga inimesed ikka iseenda vigadest:)

Ilmad hakkavad minema tasapisi külmemaks ja kolmest varasemast hooajast on teada, et mida kehvemaks ilm väljas läheb, seda väiksemaks muutub soov (välja) trenni minna. Kui 2008/2009 ja 2009/2010 sügis-talvedel lõppes üldse igasugune sportlik tegevus, siis 2010/2011 suundus tegevus spordihalli. Sel aastal ei tahaks teha enam kumbagi varianti - ei pidevat spordihalli ega ammugi mitte 6-kuulist pausi teha ..

Esimene muutus seondub seega trennis käimise ajaga. Kui siiani toimusid trennid 95% kordadest õhtul peale tööd ajavahemiks 18-21, siis sellest sügisest tuleb siin väike muutus - tõstame ajad ümber päeva kõige soojemale ja valgemale ajale - vahemikku 11-16 - sõltuvalt tööplaanist ja konkreetse päeva ilmateatest.

Lisaks peaks valgel ajal treenimine andma ka positiivsemad emotsioonid võrreldes mööda pimedat metsa ringi jooksmisega. Ja vast õnnestub uuesti aastaringseks väljas treenijaks tagasi saada.

Puhkus; 3. nädal

2 comments:

heikkik said...

Ma oeln kuulnud, et talvel saab meie kliimas suusatada :) See on küll vastik ja külm, aga siiski!

Andres said...

Need plaanid on minulgi selleks talveks. 2 paari suusavarustust nurgas ootamas lume tulekut:)