Monday, October 24, 2011

Nädal Eesti spordis

Ka eelmise nädala märksõnaks minu jaoks oli suusatamine ja selle ümber toimuv. Seda muidugi peamiselt sel põhjusel, et tennisest ei tea ma midagi ja seetõttu ei oska sellest alast ja Kaia Kanepi tulemusest Moskvas ka midagi arvata. Olen kokku mänginud 2 mängu tennist, mõlemad loomulikult kaotanud - mida sa sellise kogemuse pealt ikka arvad:)

Aga suusatamise ümber toimuv on pidevalt tuure juurde kogunud. Kohati jääb lausa mulje, nagu mingi suurem katastroof oleks lähenemas. Huvitav, mida suurt ja huvitavat küll ajakirjanikud Eesti Suusaliidu juhtkonnas näevad ja miks sellest nii palju kirjutatakse ?

Palju huvitavam on ju vaadata, millega tegelevad suusatajad. Kindlasti häirib ka neid ala juhtimise ümber toimuv, aga ilmselt siiski mitte nii palju kui skandaalihuvilised ajakirjanikud seda näha tahaks.
Keda Eesti suusasprinterite ettevalmistus hooajaks huvitab, siis siin on video nende trennidest mägedes. Lõbus vaatamine ja kusagilt küll ei paista välja, et sel aastal kehvasti minema peaks.

Erinevalt tennisest on ka isiklikud kogemused suusasprindiga paremad. Kokku on läbitud 3 individuaalset sprindivõistlust ja üks teatesprint. Niipalju kui mäletan, olid tulemused täitsa rahuldavad ja need kogemused võimaldavad ka natuke aru saada kui raske on sprindivõistlus tegelikult. Minu isiklik arvamus on, et see on palju raskem ja keerulisem ettevõtmine kui näiteks 15 km või 30 km võistlus.

Aga kellel on suurem huvi suusatamise vastu, need kõik on oodatud homme kella 15.00-ks Solarisse suusatajate selle hooaja plaanidega tutvuma. Täpsem info SIIT.

Talv läheneb ja ootan huviga esimesi MK-etappe murdmaasuusatamises!


No comments: