Thursday, November 24, 2011

Blogi teeb (ajutise) vaheaja

Meenutame aastaid 2008 ja 2009 - majanduskriisi aastad enamusele ettevõtetele. Väga raske aeg, kui sel ajal tuli näiteks aktiivselt kusagil ettevõttes tulemusi näidata. Ja see aeg on liiga selgelt meeles.

Vahepeal olid ka ettevõtluses ilusad ajad - näiteks selle aasta kevadest kuni sügiseni. Aga vaadates nüüd ettepoole ja proovides kõiki oma ennustamisvõimeid ära kasutada, siis ma midagi ilusat siin Eestis ega lähiriikides kahjuks ei näe, mis omakorda tähendab, et ka paigalseismiseks tuleb täiel kiirusel edasi joosta. Mis teisisõnu tähendab seda, et ettevõtte vähemalt nö. veepeal hoidmiseks tuleb palju tööd teha, palju rohkem kui viimase 1,5 aasta jooksul.

Et teha rohkem tööd, on vaja rohkem aega. Rohkem aega on võimalik saada, kui hakata järjest ära jätma tööga mitteseotud tegevusi. Ja midagi ei ole mõtet ka poolikult teha.

Seega võtame lühidalt kokku - blogi läheb vaheajale.

Öeldakse küll, et pole midagi püsivamat ajutistest asjadest, aga eks siis näis :) ...

Kohtumiseni vastupidavusalade maratonidel !


4 comments:

Anonymous said...

See on küll halb uudis. Olen Sinu blogi huviga juba pikemat aega lugenud. Tavaliselt vaatan esimesena Pulleritsu blogis mis uut ja siis Let's Run'i. Loodan, et leiad siiski aega kirjutada edasi!

Andres said...

Aitäh! Minu lemmik spordiblogi on ka Priit Pulleritsu blogi. Kui lugeda sealt ka kommentaare, ei ole rohkem muid spordiuudiseid vaja lugedagi:)

Minu enda jaoks on põhiline probleem selles, et olen tahtnud oma mõtteid alati väljendada lühidalt, et lugejad ära ei tüdineks - aga lühidalt kirjutamine võtab teadagi aega oluliselt rohkem kui pikalt kirjutamine. Nagu keegi kunagi tabavalt ütles: "Mul oli väga kiire, kirjutasin pikalt"

Rünno Ruul said...

endal oli samuti vanasti esimene Pulleritsu blogi aga see on viimasel aastal nii igavaks läinud ja samade teemade nämmutamiseks, et.... nüüd on viimane s.t. veab, kui vahel pilgu peale viskan ja siis ka diagonaalis. kommentaaride lugemisest rääkimata :D
Siin on vähemalt olnud huvitavaid mõtteid/kirjutisi :P
Tundub, et alles jääb ainult Facebook! :D aga praegusel sotsiaalvõrgustike ajastul on see ka arusaadav :D blogid vajuvad tasapisi aegade unarusse ja need, mis jäävad, jagavad oma infi/linki ka Facebookis :D nagu ka siinne :D:P loodaks vähemalt aegajaltki, midagi huvitavad siit leida. vahest on vaja ju enda olemasolust ikka märku anda, kas pole!?
Muideks järgmine maraton pole ju mägede taga - Vana Aasta maraton 18dets!

Andres said...

Jah, maratonide läbimise võimalusi hakkab nüüd järjest tulema - alustades 18.12 ja sealt edasi suusamaratonid ja loodetavasti ka uisumaratonid jääl - kui talv ikka ka sel aastal tuleb:)