Tuesday, December 13, 2011

Kaugemalt vaadatuna tundub kõik ...

... muidugi natuke teistsugune, võrreldes sellega, kui mingis teemas pidevalt süvitsi sees olla. Nii muidugi ka spordiga. Viimane kuu aega on olnud väga spordikauged - ei ole isegi suusaülekandeid jälginud, muudest spordiuudistest rääkimata.

Kuidas siis pilt tundub niimoodi distantsilt vaadatuna ja mis sellest viimasest kuust kaugelt kuulduna/vaadatuna meelde on jäänud ?

- Suusatamise tavadistantsid. Ilmselt ei ole kaotanud mitte midagi, et neid sõite telekast vaadanud ei ole. Võibolla et enam ei vaatagi. Hea meel on, et Suusaliidu peasekretäriks valiti Margus Hernits. Olles temaga päris mitmed korrad kokku puutunud, võin öelda, et tehtud on väga hea valik.


- Suusatamise sprindidistantsid. Kui vaadata eestlaste poolelt, siis eks pullitegemine on ka ju elu lahutamatu osa. Ja hea, et ETV enam maksumaksja raha ei kuluta selle asja näitamise peale.

- Laskesuusatamine. Tõsiselt hea meel on, et Kadri Lehtla on hea hoo leidnud. Kuulates hooaja eel lätlasest peatreeneri imelikke ja sapiseid kommentaare Kadri teemal, siis - eks tulemused räägivad iseenda eest ja hea, et Kristjan Oja ka sportlase kaitseks välja astus. Kogu see probleemitamine näitas aga veelkord, et see mõte Tehvandile laskesuusatamise suurvõistlusi tooma hakata ei pruugi samuti eriti lihtne olla, arvestades seda, millised probleemid on pidevalt seal alaliidus valitsenud. Vihma käest räästa alla siis minek.

- Estoloppet`i eest on kadunud EMT. See on väga hea.

- Korvpallis on Kalev/Cramo näidanud ilusid mänge - sel reedel tahaks juba üle mitme aasta saali minna vaatama nende kohtumist Riia VEF-iga.


Aga muidu - ilusad sügisilmad jätkuvad. Jooksmiseks on tingimused ideaalsed.

2 comments:

Anonymous said...

Miks sul aastalõpu maraton ära jooksmata jäi?

Andres said...

Panin end kirja oktoobri lõpus. Aga siis paar nädalat hiljem selgus, et üks väga lähedane inimene peab oma suurt sünnipäeva 17. detsembril.

Maratoni jooksmise võimalusi tuleb edaspidigi, aga ma ei olegi väga kindel, kas nii vägevale sünnipäevale veel kunagi elu sees üldse satun.

Selline lugu.