Thursday, November 17, 2011

Sportlased ... ?!

Täna lõuna ajal olime ühes korralikus söögikohas Tallinnas. Lõunat söömas. Ümberringi igati viisakas seltskond, võiks isegi öelda, et üks inimene ilusam kui teine:)

Kõrvallauas istumas minust paar aastat vanem sportlane, kes on oma nime ka Eesti spordi ajalukku igati väärikalt kirjutanud. Harmoneerus samuti igati ümbritsevaga.

Aga siis läks lahti ... Saabub üks treener, muidugi dressides. Tema järel üks kuulus naissportlane, samuti sama stiili esindaja. Keegi lähedalt küsib: "mis "joped" need sellised on?" Ütlen, et "need ju meie ühed kuulsamad sportlased" Dressid on ju iseenesest head mugavad riided, aga ... need ei sobi absoluutselt igasse kohta.

Läheb natuke aega mööda, saabuvad järgmised "joped", kes ühinevad varem saabunutega.

Ilmselt oli paljudel söögikoha külastajetel hea meel, et nemad ei ole sportlased.

5 comments:

Anonymous said...

Asi on ka selles, et kui oled tehniliste spordirõivastega ära harjunud, siis tunduvad ülikonnariided äärmiselt ebamugavad (mittehingavad, rasked, soojust mittehoidvad jne). Saan nendest sportlastest aru. Kannan tööl Nike Dri-Fit särki, kuigi peaks kandma triiksärki jne.

Kaur said...

Mul oli juhus viibida hiljuti viisakas restoranis koos seltskonnatäie it-pededega. Esiteks polnud me kohaselt riides - ma ise ka mitte. Aga teiseks müras pool seltskonda kogu ürituse ajal oma ägedate telefonidega, surfas ja tõmbas mänge.

Osa kasutust oli küll teemakohane, näiteks küsis üks daam "mis on astelpaju??" ja siis näidati talle vastava põõsa pilti. Aga üldiselt oli siiski... veider.. olla :)

Nii et ei ole ainult sportlaste häda.

raha said...

No just...

Andres said...

Muidugi on veel mitmete elualade esindajaid, kes ilmutavad tihtipeale täiesti mööda käitumist - aga nemad ei kuulu nö. ülalpeetavate seltskonda vaid teenivad oma raha ise. Ja võivad teha, mida tahavad. Aga tippsportlased, kui nad natuke mõtlevad ka oma tuleviku peale, võiksid natuke teistmoodi käituda.

Tarvo said...

Eile vaatasin ETV spordiuudistest parimate jalgpallurite üritust Estonias. Kui muidu olid intervjueeritavad ning muu seltskond kenasti pidulikult riides, isegi A.Pohlak oli oma karvase vesti ülikonna vastu vahetanud, siis ühtäkki oli laval praktiliselt terve meeskond teksapükstes!!! No ei sobi teksad Estoniasse, punkt.