Saturday, December 24, 2011

Aasta Sportlased 2011

Juba ülehomme õhtul kuulutatakse välja lõppeva spordiaasta Aasta sportlased, treener ja parim võistkond. Osalesin ka publikuhääletusel ja panen järgnevalt kirja omapoolsed eelistused. Tuleb kohe ette öelda, et lisaks tulemustele, põhinevad isiklikud sümpaatiad ka saadud positiivsetel emotsioonidel.

Aasta Meessportlane 2011 - Gerd Kanter. Medal on medal, nagu on öelnud hiljuti Kristina Smigun ja medali Gerd Kanter ka sai. Olles küllaltki lähedalt mõnesid tema treeninguid talvel Tallinna Spordihallis näinud, lootsin juba siis, et suvel tuleb medal. Ja õnneks tuligi.

Aasta Naissportlane 2011 - Anna Iljuštšenko. Kõrgushüpe on minu jaoks üks ilusamaid alasid naiste kergejõustiku programmis. Eriti sümpaatne on, et Anna pooleldi amatöörina on nii kaugele jõudnud. Ja eriti lahe oli tema hüppamist ühel võistlusel Tallinna Spordihallis jälgida, kui tal läätsed olid maha ununenud. Sai igatahes ilusasti hakkama (:

Aasta Treener - Martin Kutman. 83-aastane mees on ikka tõeliseks eeskujuks. Nii väärikas vanuses naiskõrgushüppajat tublisti edasi arendada on väärt saavutus, mida ikka annab järgi teha.

Aasta Võistkond - Eesti jalgpallikoondis. Siit said paljud väga positiivseid emotsioone. Ka minu huvi kasvas septembris-oktoobris-novembris väga suureks ja oli, kellele kaasa elada. Väga ilusad mängud ja ootan huviga uusi koondise mänge.


No comments: