Sunday, February 5, 2012

Horror dushiruumis

Täna seadsin ka mina sammud spordihalli jooksma. See aasta siis esimest korda. Kuna pole ammu jooksnud, siis kõigepealt tuletasin jooksmise uuesti meelde. Distants oli lühike - 3km jooksu ja 2km käimist, pluss veitusharjutused. Trenn ise oli suurepärane. Jõuan veel joosta küll, arvestades pikemat pausi.

Tavaliselt mulle meeldib kirjutada positiivsetest asjadest, aga seekord pean rääkima sellest, mis on täiesti ebanormaalne. Hea, et ma panin jalga pikad püksid ja dressipluusi võtsin ka kaasa. Hallis oli sooja 14 kraadi. Kätel oli alguses käies külm küll, aga see kadus koos jooksuga ära.

Peale trenni sisenesin naiste riietusruumi. Keha oli veel natuke higine ja lahti riietudes hammustasid külmaputukad absoluutselt igalt poolt. Põrand oli loomulikult külm. Õnneks aitasid siin mind plätud. Kodus asju kaasa pakkides, otsustasin, et pesen siis spordihallis pea ka juba ära. Nii on mugavam. Andresele ütlesin ka, et mul läheb täna peapesu tõttu kauem.. Kui aga sisenesin dushiruumi, siis see mõte, et pesen pea ka ära, "külmus" esimesena. APPI kui külm see ruum oli. Ma saan aru, et väljas oli täna -20 kraadi, aga see ei tohiks olla vabandus, et siseruumides sellised tingimused on. Vaatasin, et saaksin kähku pestud ja riidesse tagasi panna.

Omaarust ma suur "külmavares" ei ole, aga kui ma teenuse eest maksan, siis palun kütke dushiruumi ka! Võib olla oli seal põrandaküte rivist välja või mis iganes, aga väga ebameeldiv oli. Pea pesin ikkagi kodus ära. Polnud mingit isu ennast külmetada. Ma ei usu, et naistele külmas ruumis ennast pesta meeldiks. Pärast sain teada, et meeste dushiruumis oli küll väga soe. See tegi meele mõrudaks :( Igal juhul ma võtan homme oma kraadiklaasi kaasa ja vaatan palju seal siis sooja on. Ja enne kui jooksma lähen, siis ütlen, et nad selle probleemiga midagi ette võtaks. Vähemalt ukse peal oleks võinud olla vastav hoiatus, et "Ettevaatust, dushiruumis on külm."


2 comments:

Andres said...

Tänu eilsele vingumisele oli tal täna vesi ka külm :)

Gea said...

Ma lähen täna jälle halli jooksma, oodame, et kui kaks korda on midagi külm olnud, siis täna on midagi head ka :)