Saturday, February 4, 2012

Kui suur on osavõtutasu Ümber Viljandi järve jooksul ?

Kõigepealt lugesin uudist Jooksuportaalist. See uudis ei rõõmustanud kohe üldse mitte. Osavõtutasud ümber järvede jooksudel kasvavad tublisti; kogu sarja peakorraldaja (Stamina) ei kommenteeri.

Siis lugesin uudist Sportinfo.ee`st. See on juba oluliselt rõõmustavam - vähemalt Ümber Viljandi järve jooksul, mis on kahtlemata kogu sarja tõmbenumber, osavõtutasud siiski ei tõuse, sest korraldajaka on Viljandimaa Spordiliit. Ja näiteks täiskasvanute klassis on registreerimisel kuni märtsi lõpuni hind 7 €, mis on suurürituse kohta väga hea hind. Täpsemat infot registreerimise kohta Viljandi järve jooksule saab jooksu kodulehelt


Aga teised järvejooksud - Harku, Pühajärve, Ülemiste - palju on siin osavõtutasud? Alates 15 €.

Rohekm ei olegi muud sel teemal kirjutada, kui et potentsiaalsed osalejad hääletavad nö. jalgadega. Viljandisse tuleb tavapäraselt palju osalejaid; ülejäänud 3 jooksu puhul jätab osavõtutasu tõus suure tõenäosusega oma (väikse) jälje - eriti neile, kes osalevad Viljandis. Kas peale seda ikka on tahtmist minna natuke nõrgemale jooksuüritusele rohkem kui 2 korda kallimalt ?


No comments: