Wednesday, July 17, 2013

Tuult murdmas

Täna õhtul autoga mööda Pirita teed sõites oli esimene mõte, et asendaks tänase rullitrenni rattasõiduga metsas. Tuul oli nii tugev ja nagu ikka suvel tavaks - linna poolt otse Pirita suunas, mis teeb Lillepi pargis sõitmise mitte just kõige lahedamaks. Natuke väsinud olek oli ka pikast päevast, aga peale väikest puhkust läks ikkagi kella 8 paiku õhtul rullitamiseks - ehk siis tuule murdmiseks.

Ka täna nägi kava ette 10 km sõitmist aeglases tempos. Kohe esimesel ringil oli tunda, et jalad on natuke pehmed esmaspäevasest trennist. Tõenäoliselt siiski mitte rullitamisest vaid sellele järgnenud jõutrennist.

Pika sirge sõitmine oli täna muidugi omaette elamus. Ei olegi varem Lillepi pargis nii kõva tuulega võidelnud, aga kui väga madal asend võtta, siis kuidagi ikka edasi liikus. Juba esimesel ringil vaatasin, et tempo tuleb isegi natuke kiirem kui oli esmaspäeval ja iga järgnev ring vaid kinnitas seda. Kokku siis 10 km ajaks 30.37.

Peale 10 km läbimist oli muidugi suur soov edasi sõita, aga teades, millised jõuharjutused kodus ees ootavad, sain sellest soovist kergesti võitu. Igatahes on nüüd jalad täiesti pehmed ja ootavad reedest rullitrenni :)

Müncheni Olümpiastaadioni tribüünil

2 comments:

Liisu said...

See viimaste päevade jube tuul on minu trenniplaani täiesti sassi ajanud, ma lihtsalt ei tahtnud ennast katki sõitma minna. :( Aga homme tuleb nui neljaks rullid alla saada.

Andres said...

Homme on tuul ka õnneks väiksem :) Minu järgmise rullitrenni ajaks lubab Piritale jälle 9-10 m/s