Thursday, November 14, 2013

Puhkus hakkab liiga pikaks venima?

Viimased 3 nädalat on möödunud puhkereziimis. Kogu füüsiline/sportlik tegevus on piirdunud kuni 1-tunniste jalutuskäikudega päevas; mõnel päeval natuke kauem, mõnel päeval üldse mitte.

Jalutamine on igav. Eriti õhtul peale tööd kui väljas on pime. Jah, peale tööpäeva kontoris on iseenesest ju väljas värskes õhus olla hea, aga selline uimerdamine (s.t. jalutamine) ei paku küll mitte mingit pinget - see on selle 3 puhkenädalaga nüüd küll selgeks saanud ja kaua enam sellise uimerdamisega kindlasti tegeleda ei jõua ega taha.

Viimased paar päeva on andnud märku, et varsti oleks aeg see puhkus vist ära lõpetada. Peale töölt kojujõudmist on olnud nii väsinud olek, et ainuke mõte peas on olnud - saaks juba pikali visata ja täna enam rohkem mitte püsti tõusta :) Ilmselge märk, et olen vägagi välja puhanud!

Aga muidu tundub see pime aeg sel aastal täitsa lahe - töö edeneb meeletu hooga (kontoris on ju külma ja pimedaga hea olla!), uusi igasuguseid väljakutseid on ette näha, see aeg kui väljas päike paistab, tundub erakordselt ilus - ühesõnaga uuesti hakkab kätte jõudma aeg hakata õhtuid ja nädalavahetusi Pirital ja muudes Tallinna metsades veetma ...


4 comments:

Anonymous said...

See on ju lahe, kui trenn on nii positiivselt mõjunud, et enam ei jaksa puhata :)
Edu edasiseks trennihooajaks, Marimetsa kapp ju ees ootamas ikkagi!! :)

Andres said...

Marimetsa Kapp, igasugused muud sündmused ja vähemalt 500 tundi metsas on ees ootamas :)

Anonymous said...

Huvitav, mis nipiga ennast spordiklubisse treenima saaks meelitada? On Sul mõni hea idee või mõte.Väljas pimedas ja külmas ei tahaks trenni teha :(

Andres said...

On küll. Helista või kirjuta mulle (andmed leiad lihtsa vaevaga internetist) ja juba järgmisel nädalal võib siis minu juhtimisel kuhugi spordiklubisse minna (Tallinnas)