Sunday, November 4, 2012

Aktiivne liiklus Pirita metsas

Selle nädalavahetuse aktiivseima osa veetsin Pirita metsas - eile 1,5 ja täna 2 tundi. Eilsest trennist jäi kõige rohkem meelde ilm - päike paistis, 8 kraadi sooja. Kui poleks väikest ajalist piirangut olnud, oleks võinud eile palju pikemalt metsas olla kui 1,5 tundi.

Pühapäeviti on kavas pikemad trennid - ega muidu need järgmise aasta maratonid vist väga lõbusad ei tule. Võrreldes eilsega oli päike asendunud kerge vihmasajuga, aga pilt metsas oli hoopis vastupidine eilsele. Kui eile nägin maksimaalselt 7 treenijat Pirita pikal (7,2 km) ringil, siis täna oli trennihuvilisi kordades rohkem. Et 2-tunnine trenn lõbusamalt läheks, hakkasin kokku lugema, mitut erinevat jooksjat-kepikõndijat kokku trenni jooksul näen. Vahepeal läks küll segamini, aga 2 tunni jooksul tuli 50 kindlasti ära.

Suurema enamuse puhul, kes minust mööda või vastu jooksid-kõndisid, võis küll öelda, et valmistutakse aktiivselt suusatalveks; mõni üksik sportija oli ka jooksjale omase kergema sammuga.

Pühapäev on vist paljudel teistelgi harrastajatel pikema otsa läbimise päev. Vähemalt selline mulje metsas jäi, kui võrdlesin eilset ja tänast pilti Pirita terviseradadel.


No comments: