Saturday, February 26, 2011

Spordipoes

Spordipoed on kohad, kus mulle meeldib käia. Sealt on ka peaaegu alati midagi vaja. Või kui ka ei ole vaja, siis poes võib selguda, et ikka just seda asja oleks vaja :)

Ühte kaubanduskeskusesse on üks spordipood juurde tekkinud. Spetsialiseeritud ühele spordialale. Kuna sinnakanti täna sattusime, mõtlesime ka sisse astuda ja vaadata, kas midagi võiks sobida. Paar paari jooksujalatseid oleks vaja osta ka juurde.

Ostud jäid tegemata ja külaskäik suhteliselt lühikeseks. Ei meenu, et mult oleks näiteks kunagi autosalongis küsitud, et millise transpordivahendiga ma üldiselt liigun või et kas mulle meeldiks üldiselt sõita korras autoga ? Ei saa kahjuks jätta raha poodi, kus sellist laadi küsimusi küsitakse. See pood kaotas pikemaks ajaks mõned potentsiaalsed kliendid.

Kust ma need vajalikud jooksujalatsid siis lõpuks saan ? Suure tõenäosusega poodidest, mis mulle meeldivad. Siiamaani on parima mulje mulle jätnud A&T Sport, Rademar, Silja Sport ja Tallinna Kaubamaja spordiosakond. Eks siis järgmisel laupäeval jälle spordipoode külastama !

5 comments:

Rünno Ruul said...

samad sõnad aga käisin veel teistkordaka asja kontrollimas ja tulin selg ees uuesti välja. :D
täiesti mõttetu pood, eriti jooksja jaoks :P

Anonymous said...

Ja miks siis?
Mida seal siis küsiti või ei küsitud?

Andres said...

Ei saa rohkem kirjutada - ei taha kellegi kohta midagi kriitilist öelda :)

Lähen kunagi hiljem veel korra - võibolla siis tulevad positiivsemad emotsioonid ja saab pikemalt kirjutada !

Anonymous said...

Mul kunagi ühes sportlandis selline juhus oli et tahtsin Asics trainereid saada.Küsisin siis ,et kas mulle sobivat numbrit on. Müüa lubas ilusasti vaadata, enne veel küsis kas ikka kindlalt seesama mudel ,et mingit muud jooksutossu sama numbriga pole vaja. Ütlesin ,et jah kindlalt see:) Ja natukese aja pärast tuli tagant ruumist välja karp asics kayanodega mulle sobivas suuruses näpu otsas. Ega väga pikemalt tookord sinna poodi ei jäänudki:)

Andres said...

Käisin täna õhtul uuesti samas poes. Müüjad olid teised ja jutt 180 kraadi teine. Kui eelmine kord oli juttu, et kunagi varem oli ka üks vanem kodanik poes käinud jooksujalatseid vaatamas ja siis soovitasime talle sealt reast jne siis täna sai rääkida erinevatest maratonidest ja jooksujalatsitest sisulist juttu. Meeldis väga :)