Sunday, March 6, 2011

Uskumatu aga tõsi! vol 2

Täna on see ajalooline päev, mil jooksin järjest mitte 1, 2 või 3 kilomeetrit vaid hoopis 7 kilomeetrit. Hurrraaa!!! Olen ise oma sportliku saavutusega väga rahul :) Trenn toimus Tallinna Spordihallis. Tegeikult ma ei plaaninud tänast trenni üldse pikalt ette. Alles eile õhtul otsustasin, et kui Andres läheb halli jooksma, siis lähen ka kaasa. Selliseid "tõsiseid" treeninguid mulle väga pikalt ette planeerida ei meeldi. Siis tekib nagu ebameeldiv surve ja "peab tegema" tunne. Not my style!

Kõigepealt alustasin käimisega (1km). Esimeste jooksusammude ajal mõtlesin, et no oma eelmise korra rekordi 6 km jooksen kindlasti ning mida rohem ma jooksnud olin seda kindlamaks sai see, et jooksen nii kaua kuni 7 km täis saab. Selline sportlik jonn... Ja saigi. Jooksin rahuliku tempoga, et tagada eesmärgi 100%-line täitmine. Õiget keskmist pulssi ei teagi, sest pulsikell jupsis täna. Siis kui käisin, näitas, et pulss on 211 ja vahepeal ei  mõõtnud üldse :(  Peale jooksu tegin korralikult venitusharjutusi ja käisin veel 2 km.

Jooksmine hakkab mulle järjest rohkem meeldima. Huviga ootan juba esimest jooksuvõistlust (praeguse seisuga on see Rabajooks). Et huvitavam oleks lugeda, siis ütlen ka oma 7 km rahuliku tempoga jooksu aja - 56:43 minutit. Muideks see tuli kiirem kui eelmine kord 6 kilomeetrit joostes. Täna ol minu jaoks Super-Hurraa-Spordipäev.

2 comments:

BlondiinMolly said...

Heja heja Gea;)
Niii tubli oled!!!

Gea said...

Aitäh Sulle. Ergutamist ja kiitust on alati vaja :)