Tuesday, September 20, 2011

Puhkuse positiivne mõju

Selge on see, et kõige paremad ja värskemad mõtted tulevad pähe siis, kui protsessist välja astuda ja hoopis muude asjadega vahelduseks tegeleda. Nii on ka seekord läinud.

On mõeldud ühte- ja teistpidi ning tundub et enda jaoks lahendus leitud, mida järgmiselt jooksuhooajalt ootan. See aasta andis ka ühe hea kogemuse - (peaaegu) kõik eesmärgid, mida välja ütlesin jooksu alal - alates sellest, millistel võistlustel tahtsin osaleda ja lõpetades soovitud aegadega konkreetsetel võistlustel - jäid kindlalt täitmata. Nagu mingi needus oli selles osas peal.

Parim näide tuli veel hooaja päris lõpetuseks. Oli plaan teha kaasa Jõhvi Rahvajooksul ja kuigi oli teada, et eriti joosta ei jõua ja parajalt väsinud olek on ka, sain enne seda üritust veel väga väikese alkoholikoguse peale sellise alkoholimürgituse, mida võin julgelt nimetada "elu pohmelliks". Rääkimata kõigist teistest plaanidest, kus oli kavas võistlemas käia selle aasta jooksul.

Seega, uuest hooajast saabki siis ainult niipalju kirja panna, et start on oktoobri esimeses pooles. Treeningprotsessi panen suures osas kirja (mis kirja panemist väärib), sihtidest ja eesmärkidest kirjutada ei saa - äkki siis neist mõni ka täitub?

Ja täna oli esimene kord puhkuse ajal, kus tekkis soov jooksma minna. Päike paistis nii ilusasti kell 11 hommikul kui Gea trenni läks, et päris raske oli ka mitte minna.

No comments: