Saturday, November 17, 2012

Avalöök spordiklubis

Tänasest läks lahti periood, kus lisaks välistreeningutele teen osa trenne ka sees. Viimsi SPA spordiklubis. Tänane trenn oli rohkem tutvumiseks, kus mis asub ja mida täpsemalt teha saab. Proovitud sai paljusid masinaid jõusaalis, joostud jooksulindil, sõudeergomeetriga 12 minutit ühtlaselt kiirenevas tempos läbitud ning ka rattatrenažööril sõidetud. 

Mulle meeldib Viimsi SPA jõusaal. Ruumi on piisavalt, erinevaid masinaid väga palju; isegi suusatamise trenažöör on olemas. Ja kuigi ma arvasin, et laupäeva õhtupoolikul on rahvast kindlasti väga palju (hotelli ees autot kuhugi parkida küll ei olnud), osutus see eeldus natuke valeks. Jõusaalis oli ca. 5-10 treenijat. Kus see hulk rahvast siis oli? Ujulas oli ka max. 10 ujujat. Kõik olid trüginud muidugi SPA- ja saunakeskusesse.

Tänane nii-öelda tutvumistrenn kestis kokku 2 tundi. Koht on minu jaoks uus ja ilus, avastamist on veel küllaga - need esimesed 2 tundi möödusid nagu üks hetk :)

Tegelikult sai vist see otsus, et hakata jõusaalis käima, tehtud juba 4,5 kuud tagasi Kreetal olles. Kui ühel õhtusöögil ütlesin, et peaks lisaks jooksmisele ja muudele sportlikele harrastustele hakkama ka kangi tõstma (peaksin sel alal olema päris andekas), vaatasid kõik mind natuke imelikult - a`la sul on ennegi igasuguseid plaane olnud. Nüüd hakkab see plaan siis täituma!

Sealt see kangitõstmise idee alguse sai ..

2 comments:

Pamela said...

Viimsi spaa jõusaal on tõesti päris mõnus, aga olen seal ka massiliselt rahvast näinud. Nad rohkem 19-20 paiku seal vallutama hakkavad. Palju edu mõnulemisega, sest mida muud Viimsi ikka pakub :)

Andres said...

Jah, mingitel aegadel on kindlasti ka jõusaalis palju rahvast - saan sellele vast esimese paari nädala jooksul pihta. Sest kui seal on liiga palju rahvast sees, ega siis liiga hea seal trenni teha ei ole - masinad on suht lähestikku. Spa-poolel käimiseks on parim aeg vist üldse päeval - nii 12-14 paiku kui hotellikülalisi seal ka palju ei ole.