Saturday, November 10, 2012

Spordiklubi liige

Olles sel aastal Pirita metsas lõputult kõikvõimalikke ringe läbinud, tekkis paar päeva tagasi mõte, et teeks treeninguid natuke mitmekesisemaks. Väljas on kõik peamised variandid ära kasutatud ja välistreeningud jäävad loomulikult ka alles, aga midagi tahaks veel teha. Eriti sügisel-talvel, kui väljas saab natuke piiratumalt liigutada.

Uurisin ja mõtlesin ning leidsin ühe sobiva spordiklubi, mille liikmeks ka täna ära registreerisime. Lisaks korralikule jõusaalile ja ujulale, mida mõlemat ammu olen igatsenud, on ka väga lai valik rühmatrennide võimalusi ees ootamas - BodyPump`ist ja Spinningust alates ning kõikvõimalike muude variantidega lõpetades.

Mis veel kaasa aitas spordiklubi liikmeks astumisele? Hakkasin üle mitme aasta kontoris töötama ning seetõttu on vajalik mõnel päeval näiteks tööd teha ka kella 8-ni õhtul. Ja tulles siis koju kella 9-ks ja tahtes trenni teha ning kui välja sajab vihma ning puhub tuul 12 m/s - siis ikka välja ei lähe. Nii suurt häda trennitegemise järgi ei ole ega tule. Samuti on kodus oluliselt väiksemad võimalused jõutrenni teha võrreldes korraliku jõusaaliga. Et talvel korralikult klassikalises stiilis edasi liikuda, on vaja jõutreeningute osakaalu suurendada.

Igatahes huvi on suur eesseisva suhtes ning ootan juba esimest BodyPump`i trenni :)


2 comments:

Pamela said...

Kõik need postitused teeks palju huvitamaks, kui oleks juures ka nimed, kus on halb teenindus, mis spordiklubist jutt jne. Muidu jääb kole üldsõnaliseks ja poolikuks see info.
Aga palju toredaid hetki klubis! Maainimene kadestab...

Andres said...

Siin ma kirjutasin teadlikult tekstis natuke vähem :) Tegemist on Viimsi SPA-ga. Hind ei ole odav, aga väiksemad bensiini- ja ajakulud tasakaalustavad ära kaugemal ja natuke odavamas kohas käimise.